Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Sanohepatic

Publicat la data de: 03 Decembrie 2009 | Actualizat la data de: 08 Aprilie 2024

Informatii prospect Sanohepatic

Compozitie

Silimarina 70 mg
Vitamina PP – 15 mg
Vitamina B6 – 2 mg
Vitamina B1 – 1,6 mg
Vitamina B2- 1,7 mg

Indicatii

Sanohepatic are efect protector asupra ficatului prin stabilizarea functiilor hepatocitelor. Reduce incarcarea ficatului dupa consumul de alimente grele. Se foloseste ca adjuvant in tulburari functionale hepatice.vitamina b6 joaca un rol important in transformarea glicogenului din ficat in glucoza, fiind implicate in furnizarea de energie organismului, ca si vitamina B1. Vitamina B2 este importanta pentru actiunea enzimatica in metabolizarea carbohidratilor cu eliberare de energie. Ea creste rezistenta organismului a imbolnaviri si incetineste schimbarile datorate varstei.vitamina pp favorizeaza cresterea nivelului de cholesterol hdl si scaderea fractiunii ldl. Scade productia de colesterol a ficatului si protejeaza astfel vasele sanguine impotriva arterosclerozei.

Actiuni terapeutice

- Extractul de frunze de Anghinare mareste secretia biliara si diureza, regleaza procesul de formare a colesterolului, stimuleaza regenerarea celulelor hepatice si reduce nivelul glicemiei.
- Extractul de Chimen este un stimulent al secretiilor gastrice, antiinflamator intestinal, diuretic, antiseptic gastric si intestinal si are efect de fluidificare a secretiilor gastrice.
- L-ornitina L-aspartatul are efect protector pentru ficat, reduce nivelul ureei din sange.

Doze si mod de administrare

1 capsula pe zi dupa masa principala.

Atentionare: Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei (15-250C), la loc uscat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Contraindicat in caz de litiaza biliara sau blocaj al cailor biliare.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva

Gasesti in Comunitate

  • Afectiuni ale stomacului

    Buna seara.De ceva timp am unele probleme cu intestinul si stomacul si nu reusesc sa le dau de capat.Doctorii pe la care am fost mi-au zis pe rand ca as avea giardia, sindromul colonului iritabil, gastrita duodenala.Mi s-au dat o multime de tratamente, niciunul dand si rezultate din...

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter