Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Normoponderol, comprimate

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Normoponderol, comprimate

Indicatii
Obezitate, constipatie cronica.

Doze si mod de administrare
Intern: in obezitate, pentru persoanele cu greutate sub 70 kg-3 comprimate; pentru persoanele cu greutate peste 70 kg-4 comprimate, in doza unica, seara dupa orele 19, timp de 14 zile. in timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric. Se vor consuma trei mese pe zi, evitandu-se consumul de alimente intre mese. Cura cu Normoponderol va fi repetata dupa o pauza de 30 zile, perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an. in caz de constipatie cronica, se vor administra 3-4 comprimate seara, la culcare, in doza unica, timp de 7 zile, dupa care inca 7 zile cate 3 comprimate.

Compozitie
Rhamnus frangula, Capsella bursa-pastoris, Taraxacum officinalis, Betula verrucosa, Cichorium intybus, Aetheroleum Foeniculi.

Actiune terapeutica
Produsul contine principii active vegetale cu activitate complexa asupra organismului uman, care stimuleaza toate functiile excretorii, favorizand prin aceasta o activitate intensa de evacuare din organismul uman a deseurilor si toxinelor. Produsul este un depurativ, datorita actiunilor: laxativa, diuretica, coleretic-colagoga, diaforetica si carminativa. Produsul este un bun adjuvant in tratamentul obezitatii, asociat regimului igieno-dietetic adecvat.

Contraindicatii
Sarcina, lauze care alapteaza, persoane cu varsta inaintata.

Reactii adverse
In caz de constipatie cronica, o administrare prelungita, fara pauze, determina scaderea activitatii terapeutice prin aparitia reactiei de obisnuinta, insotita de reactii nedorite, cum sunt: congestie pelvina, meteorism, dureri abdominale.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Sindromul Piriformis

    Generalitati Sindromul Piriformis este o afectiune neuromusculara rara, care determina comprimarea nervului sciatic de catre muschiul piriformis. Muschiul piriformis are forma alungita si este localizat intre fese langa partea de sus a articulatiei soldului. Acest...citeste mai mult

  • Metronidazolul si sarcina

    Generalitati Articolul ne vorbeste despre riscurile expunerii la metronidazol in timpul sarcinii. Fiecare sarcina comporta un risc de 3-5% de a naste un copil cu malformatii congenitale. Aceste informatii nu vor inlocui sfaturile si recomandarile medicului...citeste mai mult

  • Anticonceptionalele si efectele secundare asupra celorlalte viscere

    Generalitati Anticonceptionalele intra in categoria metodelor contraceptive si reprezinta forma farmaceutica a acestora ce sunt administrate sub forma de pilule sau tablete (comprimate) ori chiar si in forma de unguente sau creme. Anticonceptionalele reprezinta o...citeste mai mult

  • Stenoza spinala cervicala

    Generalitati Stenoza spinala cervicala este o afectiune degenerativa in care spatiul canalului spinal este ingustat determinand compresie pe maduva spinarii sau radacinile nervoase adiacente. Canalul spinal este aria delimitata de interiorul vertebrelor in care se...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • Curele de slabit afecteaza efectul anticonceptionalelor?

    de cateva zile am inceput sa iau NORMOPONDEROL V.patilele sunt naturiste si au efect laxativ. desi anticonceptionalele le iau la ora 15:45, iar pastilele le beau doar seara, exista riscul scaderii efectului anticonceptionalelor? astept raspuns cat mai curand. va multumesc!

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter