Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Imunostimulent sre corynebacterium parvum

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Imunostimulent sre corynebacterium parvum

Ce este Imunostimulent SRE Corynebacterium Parvum si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Este utilizat ca adjuvant in ansamblul celorlalte mijloace de terapie anticanceroasa, numai sub supraveghere medicala, pre- si postoperator, precum si in timpul radio- si/sau chimioterapiei. Se utilizeaza asociat cu vacinuri stafilococice in acneile severe si in alte infectii cronice rebele la tratament.

Mod de administrare

Produsul se administreaza subcutanat, in doze crescande: 0,1-0,3-0,5-0,7-1,0 ml. In continuare se repeta doza de 1 ml. Se fac 2 inoculari pe saptamana. Dupa administrarea unui total de 10 injectii, se fac alte 10 injectii la intervale de 1 pe saptamana. Apoi se continua cu o fiola la 2 saptamani, vreme indelungata, 1-2 ani sau peste. Inainte de inoculare, fiola se agita pentru omogenizarea continutului.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

In general, tinand seama de indicatii, nu se vor retine de la acest tratament decat bolnavii in situatii speciale: stari febrile, hepatopatii, cardiopatii, nefropatii decompensate, stari tensionale etc.

Reactii adverse posibile

De regula, preparatul nu da reactii generale, iar reactiile locale apar rar si sunt limitate (eritem, induratie, fenomene dureroase locale). In cazul unei reactii importante, se amana inocularea si se revine la doza anterioara.

Informatii suplimentare

Compozitie

Preparatul Imunostimulent SRE Corynebacterium parvum este o suspensie de corpi bacterieni dintr-o tulpina de Corynebacterium parvum, in solutie salina fiziologica, in concentratie de 2,0-2,5 mg reziduu uscat/ml, inactivata prin caldura.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva

Gasesti in Comunitate

  • Nu stiu ce sa cred....

    buna ziua. am 21 de ani si bunica mea este bolnava ( 73 ani ). ea a fost operata acum 3 ani de cancer la intestinul gros. imi pare rau ca nu stiu exact cum se numeste pentru ca nimeni nu imi zice. cand intreb exact de ce s-a operat bunica mea imi rasp: cancer la intestinul gros. dupa operatie...

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter