Hemodin
Informatii prospect Hemodin
Ce este Hemodin si pentru ce se utilizeaza
Indicatii
Complexul original de bioflavonoide si alte substante naturale care au influenta favorabila asupra aparitia hemoroizilor, influenteaza pozitiv digestia si consistenta scaunului. Componentele active influenteaza tonusul venos, participa la intarirea si protectia peretelui venos, contribuie la accelerarea tranzitului intestinal si la o digestie sanatoasa.
Hemoroizii - un tabu neplacut
Dificultati cu hemoroizi (denumiti si popular "tranji") nu apartin de tematica de conversatie binevenita . in acelasi timp, cel putin o data in viata se intaneste cu ele cca. 85% din populatie! ii putem compara cu binecunoscutele varice de la membrele inferioare. Doar ca in alta parte a corpului. Cauzele aparitiei hemoroizilor sunt cateva si frecvent apar in combinatie - serviciu sedentar, constipatie cronica, mostenirea ereditara, femeile dupa nastere, consumarea meselor bogate in condimente, etc. Conform etapelor, acestia apar cu dureri si mancarimi in zona rectala, apoi apar cu sangerari cu un risc crescut de inflamatii, pana la prolapsuri permanente si dureroase, care de regula sunt rezolvate prin operatie chirurgicala. De aceea este oportun sa acordam atentia cuvenita simptomelor mentionate si sa ne orientam spre ajustarea deprinderilor de alimentatie si de defecare. Dificultatile mentionate pot fi manifestari ale unui alt tip de imbolnavire grava, de ex. cancerul intestinului gros, si de aceea este intotdeauna adecvat sa va ganditi asupra unei consultatii la medicul de specialitate proctolog.
Hemodin poate fi utilizat pentru o perioada indelungata.
Actiune:
Substante active:
Ajuta in cazul formelor acute si cronice de hemoroizi: continutul de fractii de flavonoide micronizate purificate (diosmina, hisperidina) are impact benefic asupra durerii, mancarimii, inflamatiilor, scurgerilor, prolapsului, iritatiilor si a sangerarii. Are caracter antiinflamator, antioxidant si antimutagen. Acest efect este sprijinit de prezenta altor componente (troxerutin, escin).
Pozitiv, influenteaza si digestia: fibra solubila nedigestibila, un probiotic important (Inulina) stimuleaza cresterea bacteriilor probiotice in intestinul gros si impreuna cu drojdii din familia Saccharomyces cerevisiae (componentul Lalmin Se) are efect favorabil asupra digestiei si influenteaza consistenta scaunului. Seleniul legat organic mareste protectia antiinflamatoare si antioxidanta.
Hemodin - ajutor eficient
Hemodin contine complexul de bioflavonoide cu efect verificat clinic la vindecarea formei acute si cronice a hemoroizilor.*)
Impreuna cu fibra nedizolvabila si componentele care maresc peristaltismul intestinelor participa insemnat la digestia sanatoasa.*),
Mod de administrare
Se administreaza 1 comprimat zilnic in timpul mesei.
Se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid.
Informatii suplimentare
Compozitie
1 tableta contine:
Fractii de flavonoide micronizate purificare (diosmin, hisperidin; 90:10) 445 mg
Troxerutin 15 mg
Aesculus hippocastanum (20% aescin) 60 mg
Lalmin Se (corespunde cu 4.8 i�g Se) 25 mg
Inulina 175 mg
Excipienti: Talc E553b, stearat de magneziu E470b, celuloza microcristalina E460
Atentie
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.
Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.
Citeste si
Arhiva-
Teratoamele, tumori cu celule germinale
Teratoamele reprezinta un tip de tumora cu celule germinale. Cele mai frecvente structuri intalnite in teratoame sunt reprezentate de dinti, fire de par, grasime, muschi si os, iar, mai putin frecvent, pot contine si fragmente de ficat, plaman, creier, ochi (precum globul...citeste mai mult
-
Omfalocelul si gastroschizisul, afectiuni congenitale ale peretelui abdominal
Omfalocelul este o afectiune congenitala ce presupune dezvoltarea organelor abdominale ale bebelusului in exteriorul abdomenului, mai exact la nivelul ombilicului. Cea de-a doua malformatie congenitala, gastroschizisul presupune existenta unei deschideri anormale la...citeste mai mult
-
Dermatofibromul, o tumora benigna a pielii
Dermatofibromul, cunoscut si sub denumirea de histiocitom fibros benign, este o leziune cutanata frecvent intalnita, caracterizata printr-o proliferare benigna a fibroblastelor si histiocitelor in derm. Aceste leziuni sunt, in general, inofensive si nu necesita tratament...citeste mai mult
Gasesti in Comunitate
-
Homoroizi externi
Cum se poate opri sangerarea in cazul hemoroizilor externi care s-au spart.
Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter