Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Creacon instant protein, pulbere

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 16 Aprilie 2021

Informatii prospect Creacon instant protein, pulbere

Ce este Creacon Instant Protein si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Creacon este un supliment alimentar constituit dintr-un amestec de proteine complexe (toti aminoacizii esentiali), glucide, lipide, minerale si vitamine hidro- si liposolubile, componente care participa la constituirea elementelor structurale ale organismului si la desfasurarea normala a proceselor metabolice.

La persoane sanatoase cu un necesar nutritional crescut: copiii si adolescentii in perioadele de crestere accelerata; gravide; femei care alapteaza; sportivi; oameni care depun efort fizic intens; in caz de suprasolicitare intelectuala; varstnici.
De asemenea, Creacon este recomandat si bolnavilor:
Pacientii care sufera de boli infectioase severe: TBC, SIDA sau altele (neoplasm); pacienti aflati in convalescenta dupa boli grave sau dupa interventii chirurgicale importante; copii suferind de malnutritie, distrofii.
De asemenea, persoanele care urmeaza un regim alimentar restrictiv in vederea scaderii ponderale (cura de slabire), necesita reechilibrarea dietei prin supliment de vitamine si minerale.
Creacon constituie pentru toate aceste categorii de persoane un supliment alimentar contribuind la reechilibrarea organismului prin completarea alimentatiei cu elemente esentiale si a caror carenta ar produce tulburari severe.

Mod de administrare

Creacon se utilizeaza in doze de 1 – 2 plicuri, administrate de 1 – 3 ori pe zi, in functie de varsta pacientului si de necesitatile sale nutritionale. Continutul unui plic se dizolva in 100 ml lapte, suc de fructe sau apa calda, obtinand o bautura cu aroma de vanilie, tonifianta si deosebit de usor de administrat la toate varstele.

Informatii suplimentare

Compozitie

Creacon se prezinta sub forma de plicuri continand 15 g pulbere cu urmatoarea compozitie: Proteine: (Nx6,38) 50,4%; carbohidrati 31,4 %; grasimi 5,1%; calorii 60,3; sodiu 30 mg; potasiu 116 mg; calciu 160 mg; magneziu 15 mg; fosfati 132 mg; fier 2,5 mg; cupru 0,25 mg; iod 0,25 mg; mangan 0,35 mg; zinc 0,12 mg;vitamina A 1 250 UI; vitamina B1 1,30 mg; vitamina B2 1,30 mg; vitamina B6 0,13 mg; vitamina B12 0,50 mg; acid folic 10,0 mg; calciu pantotenat 1,30 mg; niacinamida 3,75 mg; vitamina C 15,0 mg; vitamina D 125 UI; biotina 5 mg; coline bitartrate 10,0 mg; inozitol 12,5 mg.

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Tofu, o sursa importanta de proteine, fier si vitamina B

    Generalitati Tofu are in compozitie boabe de soia si este o sursa importanta de proteine, cu putine calorii, dar bogata in fier. Tofu are o aroma pe care putini oameni simt nevoia sa o imbunatateasca pentru a o transforma intr-un aliment si mai gustos....citeste mai mult

  • Legume bogate in proteine

    Generalitati Proteina este unul din cei mai importanti nutrienti de care are nevoie organismul uman si trebuie sa faca parte din dieta oricui. Aceasta este elementul fundamental din care sunt realizate multe dintre sistemele si structurile corpului. Desi...citeste mai mult

  • Proteinele in dieta vegana

    Generalitati Proteinele au un rol important in mentinerea sanatatii masei osoase, musculare, a sistemului imunitar dar si in prevenirea oboselii. Cei care nu sunt familiarizati cu alimentatia vegetariana presupun deseori ca este foarte dificil sa se obtina...citeste mai mult

  • Alergia la proteinele din ou

    Generalitati Ouale contin nutrienti esentiali organismului, dar cand o persoana sufera de alergie la acest aliment, corpul sau crede ca ouale sunt periculoase. Cand o persoana este alergica la oua, sistemul imun al acesteia reactioneaza la proteinele din ou. De...citeste mai mult

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter