Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Antistress, comprimate filmate

Publicat la data de: 07 Mai 2009 | Actualizat la data de: 08 Aprilie 2024

Informatii prospect Antistress, comprimate filmate

Ce este Antistress si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Este un produs natural conceput in vederea detensionarii si detasarii fata de agresiunea factorilor externi, ajutand organismul sa faca fata solicitarilor mediului inconjurator.
Stresul constituie un complex alcatuit din stari de incordare, tensiune si constrangere, el reprezentand o reactie de adaptare a organismului fata de agresiunea mediului extern. Din punct de vedere subiectiv, stresul constituie un dezechilibru intre solicitarile mediului extern si posibilitatile reale de raspuns ale individului, in urma caruia organismul raspunde prin secretia de adrenalina si cortizol, hormoni secretati de glandele suprarenale. In cazul unor stimuli de durata si intensitate redusa, secretia acestor hormoni in limite fiziologice ajuta organismul sa se adapteze rapid si ii permit sa faca fata cu succes conditiilor solicitante de mediu. Aparitia stresului cronic se datoreaza cresterii in intensitate si durata a factorilor perturbatori. in faza initiala, stresul cronic genereaza simptome ca: anxietate, cefalee, tahicardie, palpitatii, hipertensiune arteriala, hiperglicemie si hiperaciditate gastrica.
Ulterior, el contribuie la aparitia unei game largi de afectiuni:

- cardio-vasculare: cardiopatie ischemica, tulburari de circulatie periferica si cerebrala.
- metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic)
- dermatologice: psoriazis, alopecie (caderea parului), acnee, eczeme, prurit.
- osteo-tendinoase: durerile musculare, rigiditate musculara , spasme si contractii musculare.
- alergice: astm, alergodermii diverse, rinita etc.
- genito-urinare: vaginite, disfunctii erectile, sindrom premenstrual, mictiune dureroasa.
- endocrine: hipertiroidism si/sau alte dereglari hormonale, obezitate.
- neuro-psihice: depresie, atacuri de panica, ticuri nervoase.
Sedativ, anxiolitic, antidepresiv, reglator psiho-emotional, regenerant psihic, fortifiant.
Se utilizeaza ca adjuvant in: stari de stres insotite de anxietate, neliniste, nervozitate, depresie, iritabilitate, surmenaj, insomnie.

Mod de administrare

Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.

In situatii solicitante adultii pot lua cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 saptamani.

Copii si tineri intre 12-18 ani: cate jumatate de comprimat de 3-4 ori pe zi, in functie de varsta si greutate, cu 30 minute inaintea mesei.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

Sarcina, alaptare, alergie la unul din componentele produsului.

Informatii suplimentare

Compozitie

Celuloza microcristalina; sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene (150 mg); ginseng (Panax ginseng) - extract hidroalcoolic cu 80% ginsenozide din radacini (100 mg); passiflora (Passiflora incarnata) - extract hidroalcoolic 4:1 din flori (100 mg); lavanda (Lavandula angustifolia) - flori (50 mg); soc (Sambucus nigra) – flori (50 mg); tei (Tillia cordata) - flori (49 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de roinita (Melissa officinalis) (1 mg).

Atentie

Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

Citeste si

Arhiva
  • Imunofix – un produs nou pentru imunitate, de la o companie cu traditie in sanatate

    In anul in care implineste 65 de ani de activitate neintrerupta , Antibiotice vine in sprijinul romanilor si a sanatatii acestora lansand Imunofix, un supliment alimentar din gama Nutriensa. Imunofix este un produs destinat sustinerii sistemului imunitar, cu un rol...citeste mai mult

  • Sindromul Piriformis

    Generalitati Sindromul Piriformis este o afectiune neuromusculara rara, care determina comprimarea nervului sciatic de catre muschiul piriformis. Muschiul piriformis are forma alungita si este localizat intre fese langa partea de sus a articulatiei soldului. Acest...citeste mai mult

  • Metronidazolul si sarcina

    Generalitati Articolul ne vorbeste despre riscurile expunerii la metronidazol in timpul sarcinii. Fiecare sarcina comporta un risc de 3-5% de a naste un copil cu malformatii congenitale. Aceste informatii nu vor inlocui sfaturile si recomandarile medicului...citeste mai mult

  • Anticonceptionalele si efectele secundare asupra celorlalte viscere

    Generalitati Anticonceptionalele intra in categoria metodelor contraceptive si reprezinta forma farmaceutica a acestora ce sunt administrate sub forma de pilule sau tablete (comprimate) ori chiar si in forma de unguente sau creme. Anticonceptionalele reprezinta o...citeste mai mult

Gasesti in Comunitate

  • AntistresS ionut morar

    Buna ziua! As dori sa aflu contraindicatiile produsului Antisress de la dr. Ionut Morar prospect nu are..iar pe recipient nu se afla nici un fel de indicatii. Va multumesc!

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Clasificarea ATC

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter