3 bucati praz de la care se foloseste doar partea verde
2 linguri de usturoi fin tocat
2 linguri de ghimbir proaspat tocat subtire
25 g coriandru, tocat
1 lingura mustar
1 lingurita sare
1 lingurita sos iute
65 g de faina
1 lingura sare
ulei pentru gatit
4 chifle
Mod de preparare:
Se amesteca fin ingredientele din prima coloana cu ajutorul unui blander sau alt pasator.
Continutul se modeleaza in forma de burgeri (4) care se aseaza pe o farfurie fara sa se atinga unul de altul si se introduce la frigider, acoperit bine cu o folie de plastic, timp de o ora.
Se pune faina si sarea intr-o farfurie si se amesteca. Se dau burgerii de ton prin faina pe ambele parti. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc mediu. Se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Burgerii trebuie asezati in tigaie, in asa feli incat sa nu se atinga.
Chiflele se taie in doua felii si se pun burgerii intre ele.