Calorii: 305 Carbohidrati: 50 g Proteine: 14.9 g Fibre: 7.1 g Colesterol: 0.4 g
Ingrediente:
4 cartofi rosii de dimensiune medie, taiati cuburi
1 cana cu telina tocata
1 cana cu morcov ras
2 linguri ulei de masline
400 gr fasole spalata si scursa
1 1/2 lingurita sare
1 lingurita de marar
2 catei de usturoi pisati
6 cani de supa de pui sau de legume
1/2 cana de iaurt simplu degresat
piper
Mod de preparare:
Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.