Managerul Spitalului Judetean din Timisoara si-a inaintat demisia din functie

Managerul Spitalului Judetean din Timisoara, Jecu Avram, si-a inaintat demisia, marti, ca urmare a faptului ca, potrivit protocolul semnat intre PD-L si PSD, postul de manager al spitalului ar urma sa revina unui social-democrat, transmite corespondentul NewsIn.

“Eu nu ma tin de scaun, chiar daca toata lumea a spus asta. Posturile au fost repartizate politic”, a declarat, marti, managerul PNL al Spitalului Judetean din Timisoara, Jecu Avram. El va parasi functia in 31 mai.

Protocolul dintre PD-L si PSD stabileste ca postul de manager la Spitalul Judetean din Timisoara revine social-democratilor, iar acestia din urma il sustin pe medicul Florin Barsasteanu, care a fost, in trecut, director cu probleme de implementare a reformei sanitare in spital. De asemenea, posturile de adjuncti de la spital vor reveni democrat-liberalilor.

Jecu Avram, medic chirurg la Spitalul Judetean, a fost instalat la conducerea spitalului in 2007, de catre liberali, insa, ulterior, nu a mai ocupat aceasta functie deoarece fostul director, Mihai Ionac, si-a castigat in instanta dreptul de a conduce in continuare unitatea medicala. Avram a revenit insa in functia de director dupa ce Ionac a demisionat.