Se curata bibilica, se condimenteaza cu sare si piper si se cresteaza pe alocuri. Se curata ceapa si usturoiul, se taie bucati si se introduc in crestaturi.
Se spala varza si se imparte in 4 parti. Morcovii si telina se curata apoi se taie in bucati.
Intr-o tigaie, se pun la incalzit untul si o lingura de ulei, in care se prajeste rumeneste pe toate partile.
Cand carnea capata o culoare aurie, se aseaza in prosoape de hartie, pentru a se indeparta grasimea.
Intr-o oala, se toarna o lingura de ulei, in care se calesc ceapa, morcovul si varza. Se adauga carnea si se asezoneaza cu sare si piper.
Continutul de stropeste cu bere si se lasa la foc mic pentru 20 de minute.
Se adauga 1 pahar de apa calda si cubuletul de pui si se mai lasa pe foc timp de 20 de minute.
Tipsuri pentru dieta Este o reteta echilibrata, bogata in proteine si anti-oxidanti si lipsita de grasimi.