Sandwich cu ton
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 480 g franzela
- 200 g ton (conserva)
- 75 g maioneza fara grasimi
- 1 lingurita suc de lamaie
- piper
- 2 frunze salata
- 3 albusuri oua fierte (feliate)
- 2 rosii coapte feliate subtire
- marar
- Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
- Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
- Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
- Peste frunze se aseaza salata de ton.
- Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
- Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.
Reteta recomandata diabeticilor!
Valori nutritive/portie:
Calorii: 350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg
Va dorim pofta buna!