Informatii nutritionale/500g : Calorii: 198 Carbohidrati: 10 Grasimi: 13.5 g Proteine: 1.07 g
Ingrediente:
800 g supa de vita
20 g morcovi
20 g radacina de patrunjel
40 g mazare la conserva
100 g oua
40 g lapte
10 g patrunjel verde
sare
Mod de preparare:
Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
Se amesteca mazarea cu legumele.
Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.