Placinta cu crema de banana
Informatii nutritionale:
Grasimi: 3,7 g,
Calorii: 114,8
Ingrediente:
- 9 biscuiti de graham
- 1/4 de ceasca indulcitor
- 3 linguri de ulei de canola sau de rapita
- 2 bucati de banane coapte
- 1 pachet de branza light, degresata
- 1 plic de budinca de banana
- 1 cana mica de lapte degresat
Mod de preparare:
- Se zdrobesc biscuitii pana devin de consistenta fainii.
- Se adauga indulcitorul,iar apoi uleiul de canola sau rapita si se amesteca bine cu blenderul pana ce compozitia devine compacta.
- Se toarna biscuitii pe un platou, se adauga bananele feliate.
- Intr-un castron se amesteca 1/2 din ceasca cu lapte cu plicul de budinca si se amesteca pana se intareste budinca.
- Se adauga apoi crema de branza si se omogenizeaza continutul. Se toarna si restul de lapte si se mixeaza totul.
- Se toarna compozitia peste amestecul de banane si se acopera cu o folie de plastic.
- Se lasa minim 2-3 ore la frigider si se serveste rece.
Va dorim pofta buna!