Salata de ton marinat
Ingrediente:
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g fileu proaspat de ton
- 1 morcov
- 40 g de ciuperci la conserva
- 4 g de piper roz
- 3 linguri de otet de vin rosu
- 200 g spanac tanar
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
- Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
- Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
- Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
- Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
- Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
- Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
- Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.
Va dorim pofta buna!