Pui la cuptor cu migdale
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g
Ingrediente:
- 6 bucati piept de pui fara os
- 1 ceasca paine integrala firimitata
- 30 grame parmezan ras
- 30 g migdale tocate fin
- 2 lingurite patrunjel tocat
- 1 usturoi pisat
- 1 lingurita sare
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- piper
- 30 g ulei de masline extra
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
- Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
- Se unge tava cu ulei.
- Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
- Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).
Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.
Va dorim pofta buna!