Fasole verde cu carnati
Ingrediente:
- 200 de fasole verde
- 2 carnati
- 6 cepe verzi
- 1 salata verde
- sucul de la o jumatat de lamaie
- sare
- piper
- 5 g unt
Mod de preparare:
- Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
- Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
- Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
- Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
- Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
- Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
- Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.
Va dorim pofta buna!