Oprescu promite doua centre medicale pentru studenti, in Grozavesti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a promis studentilor, la o intalnire desfasurata duminica in campusul Grozavesti, ca municipalitatea va construi in zona doua centre medicale, unul de asistenta 24 de ore din 24 si unul de diagnosticare.

Potrivit edilului-sef, proiectul centrului de asistenta medicala nonstop a fost initiat inca de acum opt ani de zile, insa, din diferite motive, nu a fost finalizat. Centrul de asistenta nonstop va fi construit pe splaiul Dambovitei, langa sediul Facultatii de Filosofie, iar cel de diagnosticare, pe terenul ocupat de o fosta discoteca.

Oprescu le-a mai spus studentilor ca vor fi modernizate, in limita fondurilor disponibile, si cabinetele medicale functionale la aceasta ora.

O alta tema de discutie la intilnirea primarului cu studentii a fost cea a transportului in comun. Pentru a se evita cozile inregistrate, in prezent, la decontarea transportului, Oprescu a promis ca municipalitatea va pune la punct un sistem centralizat de evidenta, datorita caruia studentii isi vor putea recupera mai rapid banii pe abonamente. Studentii i-au solicitat primarului general si infiintarea unor case noi de bilete, intre zonele Eroilor si Crangasi, precum si construirea unui pod pietonal peste Dambovita.