Medicul Vladimir Dumitrascu a vandut miercuri si joi o suta de grame de hasis, sustin procurorii

Medicul Vladimir Dumitrascu, de la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri si joi ar fi vandut cantitatea de o suta de grame unui colaborator al procurorilor, anunta Parchetul General, printr-un comunicat remis, vineri, NewsIn.

Potrivit Biroului pentru relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti, au dispus, la data de 12 iunie 2008, punerea in miscare a actiunii penale fata de Vladimir Dumitrascu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Coomunicatul parchetului mai arata ca medicul a vandut in mod repetat unui colaborator introdus in cauza, cannabis (hasis). "Astfel, la data de 11 iunie 2008 i-a vandut acestuia 2,73 grame hasis, iar in data de 12 iunie 2008 cantitatea de 95,67 grame", anunta procurorii.

Dumitrascu a fost retinut pe o perioada de 24 de ore, dosarul fiind inaintat in cursul zilei de vineri magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a acestuia pentru o perioada de 29 de zile.