Enterolactis Duo: Partenerul Ideal pentru un tranzit Intestinal regulat

Schimbarile obiceiurilor alimentare ofera indicii pretioase despre ce se intampla in sistemul nostru digestiv. Acestea pot include diferente in consistenta si culoarea scaunului, in frecventa de eliminare a materiilor fecale si in cat de mult control mai exista asupra miscarilor intestinale. In acelasi timp pot fi prezente disconfortul la nivel abdominal, balonarea, senzatia de greutate la nivelul stomacului, toate acestea afectand calitatea vietii.

Cauzele frecvente ale acestor schimbari sunt dieta dezechilibrata, stresul, lipsa activitatii fizice, hidratarea insuficienta sau tratamente cu anumite medicamente. Cele mai multe schimbari nu sunt un motiv de ingrijorare, dar altele pot fi semne ale unei afectiuni pe care trebuie sa o diagnosticheze si sa o trateze medicul dumneavoastra.

Intr-un astfel de context, Enterolactis Duo poate ajuta la restabilirea echilibrului intestinal, oferind un suport complet pentru sanatatea intestinala.

Ce este Enterolactis Duo?

Enterolactis Duo este un produs de inalta calitate, care combina o tulpina bacteriana unica – Lacticaseibacilus paracasei DG CNCM I-1572 cu inulina – o fibra prebiotica cu rol benefic in reglarea peristaltismul intestinal.

Produsul are ca scop restabilirea echilibrului microflorei intestinale, imbunatatind astfel functionarea corecta a tractului digestiv. Prin sustinerea florei intestinale sanatoase, Enterolactis Duo ajuta la reglarea tranzitului intestinal si la eliminarea disconfortului digestiv.

Enterolactis Duo actioneaza prin:

1. Restabilirea echilibrului microflorei intestinale: Probioticul continut de Enterolactis Duo ajuta la repopularea intestinului cu bacterii benefice sustinand un tranzit intestinal regulat.
2. Imbunatatirea motilitatii intestinale: Inulina prezenta in Enterolactis DUO, sustine cresterea bacteriilor benefice si stimuleaza peristaltismul, adica miscarile intestinelor care favorizeaza deplasarea continutului intestinal spre eliminare. Astfel, scaunele sunt eliminate intr-un ritm constant si natural, prevenind blocajele sau episoadele diareice.
3. Reducerea inflamatiei si disconfortului abdominal: Dezechilibrul florei intestinale poate duce la inflamatie si iritatie a peretilor intestinali, agravand simptomele. Enterolactis Duo ajuta la reducerea inflamatiei, oferind un efect calmant asupra mucoasei intestinale.

Avantajele utilizarii Enterolactis Duo:

• Reglarea tranzitului intestinal: Prin combinarea tulpinii probiotice cu fibrele prebiotice, Enterolactis Duo actioneaza natural pentru a mentine un ritm constant si sanatos al tranzitului intestinal.

• Solutie naturala si sigura: Enterolactis Duo ofera o solutie blanda pentru reglarea digestiei, fara efectele adverse asociate laxativelor.

• Sigur, eficient si fara dependenta: Enterolactis Duo este bine tolerat de organism, nu genereaza dependenta, fiind potrivit pentru utilizare pe termen lung (ani de zile, incotinuu), fara riscul de efecte secundare.

• Potrivit pentru toate varstele: Enterolactis Duo este un supliment sigur, potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.

Cum se administreaza Enterolactis Duo?

Acesta poate fi utilizat atat preventiv, pentru a mentine un tranzit intestinal sanatos cat si in perioadele de tulburari intestinale.

Pentru rezultate optime se recomanda administrarea unui plic de doua ori pe zi in cazul adultilor si un plic pe zi in cazul copiilor peste 3 ani, preferabil pe stomacul gol.

Suplimentele probiotice, inclusiv Enterolactis Duo, functioneaza cel mai bine atunci cand sunt combinate cu o dieta echilibrata, bogata in fibre (legume, fructe, cereale integrale) si de o crestere a aportului zilnic de lichide: minimum 1,5-2 litri apa/zi pentru adulti si 0,5-1 litru apa/zi pentru copii.

De ce sa alegi Enterolactis Duo?

Enterolactis Duo are o combinatie unica de probiotice si prebiotice si sustine sanatatea digestiva intr-un mod natural si eficient.