Uleiul de ficat de cod - o sursa de OMEGA-3 natural pentru intreaga familie

Doamna doctor Mihaela Bilic, medic primar specializat in diabet, nutritie si boli metabolice a subliniat importanta acizilor grasi OMEGA-3 pentru sanatatea intregii familii intr-un material video publicat pe pagina personala de Facebook.

Este recomandat sa mancam mai multe legume si mai putine grasimi. Atentie insa, grasimea de peste nu trebuie redusa, ci din contra, consumata zilnic. Din simplul motiv ca trebuie sa neutralizam inflamatia si oxidarea produse de soare. Iar Omega-3 din uleiul de peste si vitamina D naturala, plus fitonutrientii din legume chiar fac asta!”, a precizat doamna doctor Bilic.

Dr. Bilic dezvaluie de ce uleiul de ficat de cod este o sursa optima de Omega-3 natural, pentru sanatatea tuturor generatiilor: Uleiul de ficat de cod Möller’s este cel mai longeviv supliment alimentar din Europa, fiind administrat ca atare, din sticla verde iconica, inca din 1854. Codul este pescuit din marile Lofoten si Vesteralen din Norvegia, de aceea produsele Möller’s se bucura de o puritate ridicata si de un nivel de toxine minim: 0.01 mg mercur, cu mult cu mult sub limita admisa in Uniunea Europeana, care este de 0.1mg. In plus, codul asigura o concentratie de pana la 7.4 ori mai mare de Omega-3 natural si vitamina D decat alte tipuri de peste.”


Omega-3 din ulei de ficat de cod Möller’s

Extractia la abur a uleiului de ficat de cod a fost brevetata de farmacistul norvegian Peter Möller acum 170 ani, metoda sa fiind folosita si in prezent. Uleiurile sunt pastrate in starea lor naturala, de trigliceride si sunt procesate prin distilare si rafinare moleculara, pentru a se asigura puritatea si prospetimea.

Doamna doctor Bilic ofera detalii si despre administrarea uleiului de ficat de cod: “Organismul uman nu poate sintetiza acizii grasi Omega-3, de aceea se numesc esentiali! Sinergia dintre Omega-3, vitamina D si antioxidantii din legume neutralizeaza radicalii liberi responsabili de imbatranire si imbolnavire. Uleiul de ficat de cod se administreaza pe termen lung, din prima luna de viata si pana la varste avansate, fara pauze, deoarece suplimenteaza dieta zilnica, care contine prea putine surse de Omega-3, cu rol antiinflamator si prea mult Omega-6, ce favorizeaza inflamatia in corp.

Specialistul face precizari si cu privire la gustul produselor Möller’s, care primesc anual distinctia Superior Taste Award, oferita de peste 250 experti in arta culinara, acreditati Michelin: „Produsele se pot integra si in preparate. Spre exemplu, eu folosesc varianta cu aroma de lamaie in salate, pentru un bol cu sanatate... din plin!”

Möller’s Omega-3 natural cu gust remarcabil

Conform specialistului, trebuie evitat consumul de fast-food, produse de patiserie, dulciuri ultra-procesate si adoptat un regim alimentar care sa includa surse de Omega-3, precum pestele gras, alge, nuci si seminte. Persoanele care nu includ in dieta zilnica suficiente produse cu Omega-3 pot opta pentru uleiul de ficat de cod Möller’s, ce asigura cea mai mare concentratie de Omega-3 de tip DHA si EPA, cei 2 acizi grasi esentiali pentru sanatate.

Doamna doctor Bilic dezvaluie si recomandarea sa pentru o viata sanatoasa: “Legume si ulei de peste, acesta pare a fi secretul sanatatii!”

Picatura cu picatura, gama Möller’s contribuie la sanatatea intregii familii, pentru a se bucura impreuna de viata din plin!