Infectiile parazitare se transmit foarte usor in randul persoanelor care traiesc in locuri aglomerate si in cadrul gradinitelor si scolilor. De asemenea, copiii care traiesc in tarile aflate in curs de dezvoltare au, de obicei, anumite tipuri de paraziti intestinali. Riscul de a contacta paraziti intestinali e mai mare in zonele in care nivelul igienei este redus si consumul de apa nesigur.
Parazitii intestinali sunt specii vii care traiesc in interiorul unui organism viu (gazda), hranindu-se cu substantele nutritive ale acestuia. Acesti paraziti ajung in interiorul corpului pe calea aerului, apei sau prin mancare.
Pentru a se multiplica, parazitii intestinali se hranesc atat cu substantele nutritive din alimentele consumate, cat si cu mucoasa zonei unde se stabilesc. Cu toate ca se pot stabili oriunde in corpul uman, intestinul constituie mediul ideal pentru dezvoltarea si multiplicarea acestora.
Exista peste o mie de paraziti intestinali care se stabilesc in corpul uman - unii au dimensiuni foarte mici, microscopice, iar altii pot fi observati cu ochiul liber. Parazitii intestinali elibereaza toxine in sange, reducand rezistenta organismului in lupta cu afectiunile, astfel, acestia nu numai ca provoaca afectiuni, dar agraveaza si afectiunile deja existente. La oameni exista 2 tipuri de paraziti intestinali:
• Helmintii - organisme pluricelulare, precum: teniile, oxiurii, limbricii. Helmintii au o lungime de la cativa milimetri, ajungand pana la cativa metri si se hranesc cu continutul intestinului sau cu sangele din peretii intestinali
• Protozoarele - organisme unicelulare, precum: giardia lamblia, cryptosporidium, blastocystis hominis si microsporidia. Acestea se multiplica in interiorul organismului, adesea fiind prezenti in randul pacientilor cu HIV / SIDA.
Infestarea cu paraziti intestinali – simptome:
- durere abdominala
- balonare
- diaree
- dureri de stomac sau sensibilitate la nivelul acestuia
- senzatie de oboseala
- pierdere in greutate
- eruptii la nivelul pielii sau mancarime in jurul rectului sau al organelor genitale
- prezenta unui vierme in scaun
- greata sau varsaturi
Cum sa scapi de parazitii intestinali:
Suplimentele 100% naturale sunt o metoda sigura de a scapa de parazitii intestinali. Parasites 12 Detox Forte Herbagetica este o formula originiala ce contine 12 extracte forte din plante medicinale cu rol antiparazitar. Este un puternic detoxifiant intestinal ce amelioreaza senzatiile neplacute cauzate de prezenta parazitilor, reface flora intestinala si imbunatateste productia de anticorpi.
Cuisoarele sunt cunoscute pentru proprietatile remarcabile antiparazitare. Uleiul continut de cuisoare are ca si compus principal eugenolul, care are rolul de a imbunatati secretia acidului clorhidric si a ucide viermii intestinali.
Usturoiul este utilizat ca si vermifug, datorita alicinei, stimuleaza secretia de enzime digestive ce ajuta la refacerea organismului dupa eliminarea parazitilor.
Pelinul negru are o actiune gastro-intestinala complexa, fiind utilizat ca stimulent digestiv ce favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali, datorita uleiului eteric din compozitie.
Extractul de grapefruit este un puternic inhibator impotriva parazitilor, datorita antioxidantilor si fitonutrientilor din compozitie.
Acestea sunt doar 4 din cele 12 extracte standardizate care intaresc organismul si il sustin in upta impotriva viermilor intestinali.
Parasites 12 Detox Forte Herbagetica – este un excelent adjuvant in eliminarea parazitilor, in detoxifierea tractului intestinal si in functionarea normala a sistemelor digestiv si hepatobiliar.
oElimina parazitii si viermii intestinali
oAjuta la refacerea sistemului digestiv in urma infestarii parazitare
oDetoxifiant
oAntiinflamator
oAntioxidant
Incepe chiar acum rutina ta zilnica de sanatate cu suplimentele 100% naturale, sigure, Herbagetica!