Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.
Ingrediente
500 de grame dovleac taiat in cubulete
1 nap turcesc
1 ceapa medie
1 morcov mediu
sare mare, dupa gust
1 jumatate de lingurita de miso pentru fiecare portie
1 lingurita de suc proaspat de ghimbir pentru fiecare portie
apa
patrunjel proaspat, taiat marut
Mod de preparare
Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.