Chiftelute delicioase de vita

Aceasta reteta de chiftelute este usor de tolerat de catre tractul digestiv sensibil al persoanelor care sufera de boala Crohn.

Folositi metoda de gatire a orezului prin absorbtia completa a apei, intrucat veti beneficia de un aport sporit de fibre.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia uleiului de rapita.
  2. Umeziti-va mainile si formati din compozitia de carne chiftele rotunde de dimensiunea dorita (preferabil mici).
  3. Prajiti chiftelutele intr-o tigaie anti-aderenta, dupa ce incingeti bine uleiul.
  4. Evitati sa prajiti chiftelutele mai mult de 2-3 minute pe fiecare parte, rotindu-le de cel putin 3 ori in timpul gatirii.
  5. Asigurati-va ca sunt bine prajite in interior (daca le consumati gatite insuficient, riscati sa va confruntati ulterior cu neplaceri digestive).