Supa crema de ciuperci
Cand simptomele bolii Crohn isi ating apogeul, este de preferat sa treceti la o dieta lichida, pentru a nu suprasolicita tractul digestiv.
Daca prezentati o intoleranta la lactoza, nu consumati supe creme care au in compozitie lactate.
Ingrediente
- 700 grame ciuperci Champignon
- 60 grame rosii cherry uscate
- 1 ceapa mica, taiata marunt
- 150 ml supa de legume fara sare
- 1 lingura faina alna
- un praf de piper negru
Mod de preparare
- Amestecati ciupercile, rosiile uscate, ceapa si supa de pui intr-o oala mare, pusa la foc mediu.
- Lasati totul la fiert, pana cand ciupercile devin maronii.
- Adaugati lingura de faina si amestecati bine, pana cand se dizolva complet. In acest punct, supa ar trebui sa prinda o consistenta densa.
- Mai lasati preparatul la fiert 3-5 minute, apoi asezonati cu piper si serviti.