Burgerul vegetal este o alternativa sanatoasa la cel din carne.
Poate fi introdus cu succes si in dieta pacientilor diagnosticati cu pancreatita
Ingrediente
1 borcan de ciuperci la conserva (taiate) 2 linguri de ceapa tocata marunt 2 linguri de ciuperci verzi tocate 2 albusuri 3 linguri de pesmet 2 linguri de orez fiert 12 lingurita sos de soia sare
Mod de preparare
Amesteca toate ingredientele intr-un bol, pana formezi o compozitie consistenta.
Imparte-o in patru burgeri si asezoneaza-i cu sare si putin piper.
Pune pe foc o tigaie nonaderenta cu putin ulei si prajeste burgerii timp de 3 minute pe fiecare parte.
Poti inlocui metoda de prajire cu cea de coacere.
Asaza burgerii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-i la cuptor. Lasa-i pana se rumenesc.
Serveste burgerii in combinatie cu salata verde si rosii.