Luptam pentru o viata normala- Spectacol caritabil

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Asociatia “CASA TUTUROR” organizeaza un concert caritabil moderat de binecunoscuta Iuliana Tudor, la care vor participa importante cantarete de muzica populara si soprane renumite.

Luna decembrie este un prilej de introspectie, bunatate, daruire, empatie si speranta. Este perioada an care, mai mult decat an timpul anului, ar trebui sa ne preocupe ambogatirea spirituala si frumosul an toate formele sale.

Mihaela Flaidar, presedinta a Asociatiei „Casa Tuturor”, este o tanara cu initiativa care se gandeste la sufletele cu nevoi speciale. an acest sens, aceasta a initiat organizarea unui concert caritabil pe 16 decembrie, la Sala Dalles din Bucuresti.

Obiectivul evenimentului consta an strangerea de fonduri pentru crearea unui centru specializat pentru copiii cu dizabilitati, care va include terapie, logopedie si consiliere psihologica pentru parinti. Ambitia Mihaelei este motivata de faptul ca ea ansasi cunoaste aspectele unei vieti cu probleme vizuale.

Evenimentul va fi prezentat de andragita Iuliana Tudor, iar printre invitati se numara: Irina Loghin, Floarea Calota, Maria Butaciu, Stefania Rares, Mioara Velicu, Rodica Anghelescu, Sopranele stefania Tiron si Cecilia Bucerzan, Grupul de Muzica Conil (copii cu dizabilitati).

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Capitalei, Primaria Sectorului 6, TVR 1, Ateneul Roman, Ministerul Muncii Asociatia Conil, Salon TV, FaceToFace Media, S.C Ramira S.R.L Giurgiu, S.C. Promteh S.R.L. Conpet Ploiesti, Fundatia Heydar Alyev, Proiect Educativo.

Un spectacol de calitate este prilejul oportun de introducere an atmosfera feerica a lui decembrie, cu atat mai mult daca ancasarile au un scop caritabil. Sunteti asteptati cu mic, cu mare, pe 16 decembrie, la Sala Dalles, orele 19.00. De sarbatori, participa si tu la lupta pentru o viata normala!

Contact: [email protected]
Telefon: 0747414913 / 0743048675 Mihaela Flaidar
Locatie: Sala Dalles - Soseaua Kiseleff Bd. Nicolae Balcescu, 18, Bucuresti
Pret: 50 Ron