Grasime
Substanta unsuroasa care intra in componenta tesuturilor animale, vegetale, reprezentand un aliment de baza pentru organism, constituind la om si la unele animale, primul strat de sub piele, care acopera muschii.
Citeste si
Arhiva-
Grasimi sanatoase pentru inima
Generalitati De ani de zile nutritionistii si medicii sustin beneficiile unei diete sarace in grasimi. Acestia au afirmat ca reducerea cantitatii de grasimi pe care oamenii o consuma este secretul pierderii in greutate, al scaderii nivelului de colesterol si...citeste mai mult
-
Cum puteti sa ardeti mai multe grasimi?
Generalitati Toti oamenii isi doresc sa arda grasimile in plus pentru a pierde in greutate, pentru a-si remodela corpul, pentru a avea o viata sanatoasa sau in scopuri sportive. Tonifierea feselelor, indepartarea celulitei, intarirea muschilor abdominali, toate...citeste mai mult
-
Atentie la grasimile hidrogenate!
Generalitati Grasimile hidrogenate, grasimile trans sau cele nesaturate, cum sunt adesea numite, sunt considerate a fi printre cele mai periculoase tipuri de grasimi cu care venim in contact zilnic prin dieta. Ele sunt produse din uleiuri vegetale, printr-un proces...citeste mai mult
-
Fructe si legume care ard grasimile
Generalitati Alimentele contin energie sub forma caloriilor. Cresterea in greutate apare cand numarul de calorii consumate este mai mare decat al celor arse, in urma exercitiilor fizice. Totusi, exista alimente care contin calorii negative, ceea ce inseamna ca...citeste mai mult
Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter