Emulgator
Citeste si
Arhiva-
Cat de sanatoase sunt alimentele dietetice?
Generalitati Exista opinii contradictorii cu privire la beneficiile si efectele adverse ale dietelor pentru slabit. Acestea presupun consumul de alimente care au mai putine grasimi si mai putin zahar, dar si anumite substante chimice adaugate pentru a le imbunatati...citeste mai mult
-
Aditivii alimentari
Generalitati Aditivii sunt substante chimice adaugate (intentionat sau nu) in alimente in cursul procesului de procesare si productie, cu scopul de a le spori aroma, gustul, pentru a le imbunatati aspectul si pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Exista mai...citeste mai mult
-
Dieta pentru hipotiroidism
Generalitati Hipotiroidismul reprezinta conditia medicala in care glanda tiroida nu produce destul hormon tiroidian. Tiroida este o glanda in forma de fluture, situata in partea din fata a gatului. Aceasta produce hormoni care controleaza modul in care organismul...citeste mai mult
-
Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc
Generalitati E-urile sunt codurile oficiale folosite pentru desemnarea substantelor chimice folosite ca aditivi alimentari in industria de consum a Uniunii Europene. Aceste titulaturi se regasesc pe etichetele alimentelor comercializate in cadrul UE, normele de...citeste mai mult
Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter