Poate fi vorba de o tumoare ? raspuns medic
Stresul si sindromul de oboseala cronica Intrebare postata de Utilizator11607292434 cu 4 ani in urmaAcum 4 ani am avut un "atac de panica" după cum mi au spus doctorii însă nu a mai fost prezent în toți anii ăștia. Atunci începusem sa vad pete albe, sa mi aud bătăile inimii și nimic altceva în jur, mi s au dilatat pupilele și mi s a rupt filmul, n am mai auzit nimic în jur, doar pe mama foarte îndepărtat care ma striga, simțeam o stare de liniște din care nu voiam sa ies, dar atunci m am speriat și m am trezit brusc. I schimba un 2 zile a venit mama sa ma vadă, am luat o în brate, am pupat o, vorbeam cu ea și în sec următoare eram pe jos tot în bratele ei căzută, de data asta nu am mai avut aceleași stări ca înainte, mama mi a zis ca nu mi s au mai dilatat pupilele, dar mi am dat ochii peste cap, nu mai respiram și la un moment dat am început sa ma zbat, nu auzeam nimic, nu simțeam nimic, nu vedeam, la un moment dat prima senzație a fost sa mi simt mâinile și picioarele ca furnicau, simțeam ca sângele îmi circula foarte repede, în continuare nu auzeam, am început sa vad alb și am încercat sa ma uit în jurul meu(mama mi a zis ca încercam sa ma uit la ea și parca nu o focaliza) și după am auzit foarte încet ca ma striga, moment în care am tresărit și am sărit în picioare ca m am speriat(probabil)... Este ceva de care ar trebui sa ma îngrijorez? Medicul nostru de familie a spus ca nu este normal sa se întâmple aceste lucruri fără simptome, fără nimic și pierderea brusca și totala a cunoștinței, și ca ar putea fi ori un chiag de sânge pe creier care sa mi formeze un scurtcircuit, ori o tumoare...
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (3)
Va inteleg ingrijorarea. Totusi nu este cazul sa va faceti scenarii infricosatoare. Medicul de familie v-a facut analizele uzuale (nivelul de fier din sange etc.) si alte investigatii minim necesare inainte de a se pronunta? Sa va dea trimietere pentru specialist.
Daca rezultatele primite in urma investigatiilor medicale sunt in regula, cel mai probabil ca aceste simptome sa fie cauzate pe fond de stres, anxietate.
Atacul de panica este o problema de tip anxios in care persoana are episoade de frica sau anxietate foarte intense care apar brusc si neasteptat. Aceste episoade, numite atacuri de panica, pot dura de la 5 minute pana la cateva zeci de minute, pot sa apara din cand in cand sau frecvent, inopinat sau in anumite situatii anxiogene.
Atacul de panica se poate exprima prin urmatoarele simptome somatice si psihice:
-palpitatii, batai puternice ale inimii sau accelerarea ritmului cardiac;
-sentimentul de irealitate sau de detasare de noi insine;
-teama de pierdere a controlului sau de a nu innebuni
-senzaţie de ameteala, dezechilibru, vertij sau lesin;
-senzatii de scurtare a respiratiei sau sufocare;
-greata, diaree sau probleme cu stomacul;
-senzatii de amorteala sau de furnicaturi;
-disconfort sau durere in piept;
-transpiraţii sau / si tremur etc..
Daca este o problema de tip anxios, aceasta se trateaza prin sedinte de psihoterapie si dezvoltare personala.
Sanatate, mergeti cu incredere la medic pentru a va linisti cat mai repede!
Telefon: 0721.349.765
Mail: [email protected]
Website:http://www.psihoutil.ro/
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzEsti medic si vrei sa te promovezi?
Raspunde intrebarilor din grupul Stresul si sindromul de oboseala cronica.
Inscrie-te aici!Am fost astăzi, mi-a dat un tratament și mi-a spus sa merg după sărbători sa fac un rmn, va mulțumesc frumos pentru răspuns!
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzCu drag.
Foarte bine ati procedat, urmati tratamentul intocmai.
Sanatate si sa va petreceti sarbatorile linistita!
Telefon: 0721.349.765
Mail: [email protected]
Website:http://www.psihoutil.ro/
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde