Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Am leșin in timpul mersului.?

Sincopa
Intrebare postata de Utilizator11731138864 cu o luna in urma

În luna iunie a acestui an , am fost internat în Spital cu dureri pe piciorul drept.Cauza lombară. După ieșirea din Spital ce a durat 7 zile , aveam leșin mergând pe drum. Totul pleca din stomac. Ca sa nu leșin, mă opream imediat și mă țineam de un copac , sau cautam repede o bancă. Apoi îmi reveneam , nu apucam să leșin. După 150- 200 metri de mers , iar aveam aceleași simptome , și iar trebuia să mă opresc .Pot adăuga , am luat Gingobiloba pastile și imediat din prima zi , au dispărut complet simptomele, acum sunt în pauză de o lună după 3 luni de luat pastile.Ma simt foarte bine, urmează sa mai continui încă 3 luni.
- Rog frumos, pot continua , sau îmi indicați , altceva......? .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am leșin in timpul mersului.?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

Inainte de a decide sa continuati cu medicatia Gingobiloba, ar fi bine sa va consultati cu un medic. Gingobiloba este cunoscuta pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce ar putea explica ameliorarea simptomelor.

Cu toate acestea, lesinurile pot fi provocate de diverse cauze, asa ca ar fi bine sa vi se faca mai multe investigatii pentru a exclude orice posibile probleme subiacente. Desi Gingobiloba a ajutat la ameliorarea simptomelor, aceasta nu trateaza cauza lor.

Pastilele Gingobiloba pot avea efecte secundare si pot interactiona cu alte medicamente, deci este important sa informati medicul despre orice alte medicamente pe care le luati.

De asemenea, este posibil sa fi avut un eveniment vascular tranzitoriu sau un pre-infart, deci ar fi bine sa discutati aceasta posibilitate cu medicul.

Orice ameteala, vertij sau lesin in timpul mersului necesita o evaluare medicala imediata. Acestea pot fi semne ale unor probleme grave, precum boli cardiace, accidente vasculare cerebrale sau probleme la nivelul sistemului nervos.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia:www.clickmed.ro/medic/neurologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Ametelile-si-vertijul/ameteala-si-pierderi-de-echilibrui-tot-ce-trebuie-stiut-despre-vertij_17604
sfatulmedicului.ro/Neuropatii/lesinul-sincopa-generalitati-si-preventie_4545

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.