Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Va rog un raspuns urgent

Parazitoze
Intrebare postata de geta269354 cu 10 ani in urma

Sunt insarcinata in luna a 8a si am descoperit in scaun oxiuri.Medicul ginecolog mi-a spus sa iau decaris 150mg.Cum poate sa afecteze bebelusul.Am simptome f urate si nu mai suport.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog un raspuns urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

FreeStyle11 (acum 10 ani)

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1113 aici spune ca se administreaza cu prudenta in timpul sarcinii.Eu unul nu ti-as fi recomandat acest medicament, ci mai degraba unul naturist.Mergi mai bine la un medic de familie sau internist ca sa-ti spuna ce sa faci.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lidia (acum 10 ani)

Tratament naturist cu efect verificat ar fi Nikvorm ( sirop, ayurvedic), Helmiflores si Giardinophyt, dar sunt contrainidicate in sarcina. In schimb, semintele de dovleac decorticate, nesarate sau uleiul etxras la rece din seminte de dovleac sunt f. bune. De asemenea, usturoiul, care nu stiu sa fie contraindicat in sarcina.
Mai jos v-am pus un link cu tratament naturist. In masura in care stiti ca nu sunteti alergica la vreun fruct sau leguma de mai jos, consultand si medicul care va supravegheaza sarcina, puteti incerca

http://www.plantextrakt.ro/produse-naturale-originale/produse-fitoterapice-originale/giardinophyt

În alimentaţie se vor folosi fructe şi legume: afine, alune, frăguţe, căpşuni, lămâi, măsline, piersici, hrean ras, morcovi, ceapă, praz, pătrunjel, usturoi şi varză albă. Se recomandă şi consumul de seminţe de dovleac decorticate (neprăjite şi nesărate), consumate ca atare sau amestecate bine cu miere de albine şi lapte în părţi egale, câte 20-30 g pe zi.
De 3 ori pe săptămână se va folosi în alimentaţie mujdei de usturoi, preparat astfel: peste bulbii (căţeii) de la o căpăţână de usturoi, curăţaţi de coajă, se pune o linguriţă de sare grunjoasă şi o linguriţă de miere de albine. Se freacă bine într-o piuă de lemn sau mojar de ceramică, până se obţine o pastă. Se pune o lingură de untdelemn şi se continuă frecarea până se obţine o emulsie. Apoi se adaugă 1-2 linguri de oţet de mere şi se amestecă în continuare. Acest mod de preparare prezintă avantajul că poate fi folosit la asezonarea alimentelor şi la cei care suferă de gastrită (untdelemnul apără mucoasa gastrică). De asemenea, a doua zi respiraţia nu mai miroase a usturoi".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11573508251 (acum 5 ani)

Buna ziua sunt in a 26 saptamana si am un scaun cu viermi intestinali sunt disperata find ca vreau sa stiu daca afecteaza fătul

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11573508251
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11573508251
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.