Mama mea are dureri foare mari de cap...i s-a spus ca are probleme cu tiroida de ceva timp si ii este frica sa mearga la doctor.are perioade cand o tine durerea de cap si 3 zile.
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (3)
cred ca mama ta este o femeie matura si poate intelege necesitatea mersului la medic. Este foarte important sa o trateze un specialist. Iti recomand sa o duci la un medic neurolog. Eu stiu prea bine ce inseamna durerea de cap, din experienta proprie si doar vizita la neurolog m-a scapat de ea. El este medicul indicat sa recomande eventual un RMN sau tomograf pentru a stabili in primul rand cauza durerii si apoi tratamentul adecvat sau trimiterea la un alt medic de alta specialitate, in functie de diagnostic. Eu am ajuns cu dureri de cap infernale, la fel cate 3 zile nu puteam sa-mi tin capul pe umeri din cauza durerii si imi lacrimau ochii mereu, mi-am luat inima in dinti si am mers la neurolog, mi*a recomandat RMN in urma caruia mi s-a pus diagnosticul de "sinuzita cronica" si am fost trimisa la ORL ca sa-mi prescrie tratamentul.... Deci numai un medic te poate ajuta in adevaratul sens al cuvantului.Asa pentru durerea de cap, de la examenul RMNM propriu-zis si pana la aflarea rezultatului, medicul neurolog mi-a recomandat Nurofen Forte si a fost ok, si-a facut efectul destul de rapid.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzma doare capul foarte des , imi trece dupa cel putin 8+12 ore cu soc de vitamine si analgeyice, masaj si raman slabita, cateva yile.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzFactorii declansatori ai durerii de cap cronice sunt: alcoolul, nicotina, cafeaua, modificarea ritmului somn veghe, stresul, oscilatii hormonale, foame, medicamente (nitratii).
Migrenele nu sunt afectiuni neobisnuite, mai ales la persoanele sensibile, stresate si suprasolicitate, insa la dvs se repeta prea des, asa ca sfatul meu este sa cereti si parerea unui neurolog. Exista si tratamente care pot preveni migrenele - anxiolitice, betablocante, clonidina etc, insa acestea sunt alese in functie de profilul pacientului. Ar trebui vazut daca nu exista si factori favorizanti - tulburari electrolitice, boli autoimune, anemie etc.
Consultati medicul, nu se poate trata pe internet, fara examinare clinica, investigatii de laborator.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde