Ce boli pot aparea daca dormi mai mult timp intro camera cu mucegai?
Medicina naturista Tulburari gastro-intestinale Tumori gastro-intestinale Tulburari gastrointestinale Intrebare postata de alex+a cu 12 ani in urmaDorm de mai mult timp intro camera cu mucegai si in perioadele unde sint stresata (examene) imi amortesc miinile si lesin des ma simt in general si obosita si de multe ori fara nici o vlaga
tatal meu zice ca din cauza mucegaiului. s-ar putea ? cine ma poate ajuta cu un sfat?
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (3)
Statul intr-o astfel de camera si mai ales dormitul sunt foarte periculoase si cu siguranta sursa de boala. Ar trebui sa renovati cat mai rapid camera si sa schimbati locul de dormit. De ce nu ascultati de tata ?
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzMucegaiul este cancerigen. Plaminii in loc sa primeasca oxigen, primesc sporii de mucegai, creierul sufera si aceasta este explicatia pentru ce simtiti.
Organismul spune ce ii prieste si ce nu.
Stiati din instinct la ce va expuneti.
Nu mai stati in acel spatiu, mergeti la aer, faceti-va un control la plamini !
Cred ca este mai important decit orice alt examen.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzsfatulmedicului.ro/Diverse/mucegaiul-si-starile-de-depresie_2648
www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=S%E3n%E3tate&a=citeste&s_id:
Afecţiuni cauzate de mucegaiuri :
Efectele expunerii îndelungate la mucegai sînt: dureri musculare şi de articulaţii, oboseală, disfuncţii neurocognitive, sinuzite, dureri de cap, probleme gastrointestinale, probleme de respiraţie (astm), anxietate/depresie/ iritabilitate, probleme de vedere, senzaţii de apăsare în piept, insomnie, ameţeală, laringită, disfuncţii la nivelul rinichilor, greaţă, erupţii pe piele, palpitaţii ale inimii. În general, mucegaiurile acţionează prin trei mecanisme: infecţie, alergie şi toxicitate. Micotoxinele eliberate de mucegaiuri şi inhalate de oameni afectează ficatul, inhibă sinteza proteinelor şi cauzează hemoragii şi vărsături. Conform unui studiu realizat de cercetătorii britanici, mucegaiul poate fi una dintre cauzele declanşatoare ale depresiei. Deşi aceste tulburări se tratează corespunzător, cea mai importantă măsură este evitarea expunerii la ciuperci şi eliminarea contaminării cu mucegai acasă şi la locul de muncă. Orice scurgeri de apă şi zonele inundate sau umede trebuie eliminate. Suprafeţele neporoase precum podelele şi pereţii, ce prezintă creşteri vizibile de mucegai trebuie curăţate. Materialele poroase, pline de apă, precum covoarele şi mobila, trebuie aruncate.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde