Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

E-coli

Infectiile urinare la copii
Intrebare postata de victor2281497 cu 14 ani in urma

Ce pot face ptr fetita mea de 10 ani care face infectii repetate cu E-coli?recidiveaza la anumite perioade dupa trat cu antibiotic.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E-coli"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

bea118903 (acum 14 ani)

Trebuie facute niste investigatii: sumar de urina pentru a vedea daca in sedimentul urinar se elimina depozite, micro sau macro cristale de urat,oxalat de calciu etc.In functie de acest rezultat se tine un regim alimentar daca este vorba de urat se va manca mai putina carne si preparate din carne,daca este vorba de oxalat de calciu - mai putin lactate si derivatele acestuia.Ecografie pentru a vedea daca sunt pietricele la rinichi.Trebuie vazuta si de un medic urolog care in functie de aceasta poate recomanda o urografie sau cistografie.Daca in familia dumneavoastra sau a sotiei exista persoane cu probleme de rinichi atunci este o problema genetica,dar pot fi si malformatii care pot da aceste infectii urinare repetate.
In general fetitele si femeiile sunt predispuse la astfel de infectii urinare repetate.Dar pentru linistire este bine sa faceti niste investigatii.Este posibil sa nu fie nimic grav(malformatii, pietricele) dar trebuie eliminate aceste cauze.
Se poate ca si constipata sa dea infectii urinare repetate si atunci trebuie tratata problema constipatiei si o data cu aceasta vor disparea si problemele infectiilor urinare.
In concluzie trebuie depistata cauza care duce la astfel de infectii repetate.
Un tratament ar fi RENOSTIM care se procura de la plafar si se poate face tratament timp de o luna cu acesta,dupa care sa o sterilizati cu UROVAXON -1 capsula pe zi inainte de masa timp de 3 luni consecutiv.Acest tratament nu este suficient daca nu depistati cauza,dupa o perioada mult mai indelungata vor aparea din nou infectiile.
Medicul urolog va poate indruma ce tratament poate urma daca va fi vorba de pietricele si ce regim adecvat sa tina deoarece nisipul,pietricelele si constipatia duc la infectii urinare repetate.
Despre antibiotice nu este bine sa-i da-ti tot timpul deoarece scad imunitatea si organismul o sa ajunga sa nu mai raspunda la ele atunci cand va fi strict necesar si pe alte probleme. Atentie mare la antibiotice.
Ar fi bine sa-i faci si un tratament de imunitate ,dar si cu calciu+magneziu+zinc+vit.D(primavara si toamna).Un calciu foarte bun este OSTEOCARE care le contine pe toate aceste si care nu permite cu ajutorul magneziului sa se fixeze laa rinichi.
Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bea118903
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bea118903
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Claudia (acum 10 ani)

Multumesc!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
IonVasile (acum 14 ani)

Eu cred ca igiena si educatia copilului, in sensul de a nu se rusina si a merge, daca are nevoie la toaleta, indiferent unde se afla., sunt foarte importante. Consumul de lichide trebuie sa depaseasca 1 l pe zi si de fiecare data cand intervine senzatia de urinare, fetita sa mearga la toaleta, in caz contrar, sunt favorizate infectiile urinare. De asemenea, dupa defecatie, copilul trebuie sa stie ca manevra de curatare se face din fata catre spate, si daca este posibil, sa se spele in zona genitala. Trebuie evitat frigul, baile reci, iar tratamentul, in cazul infectiei urinare deja instalate trebuie sa faca tintit: altaturi de urocultura neaparat sa se faca si antibiograma. Nu ar strica, in perioadele in care nu exista infectia urinara sa se urmeze o schema de imunizare locala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IonVasile
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IonVasile
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Victor Richard (acum 14 ani)

Puteti intreba pediatrul sau medicul urolog daca ii puteti administra un medicament care sa intareasca imunitatea pe zona aparatului urinar, cum ar fi urovaxom, de exemplu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Victor Richard
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Victor Richard
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru230258 (acum 11 ani)

buna ziua,am o fetita de 8 ani de 6 ani ne chinuim sa scapam de infectia urinara cu e coli dar nu reusim. Am incercat toate minunile dar aceleasi rezultate,recidiveaza boala,Daca ma poate ajuta cineva.MULTUMESC.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru230258
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru230258
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bea118903 (acum 11 ani)

Trebuie facute niste investigatii pentru a descoperii cauza: urografie,cistografie,cistomanometrie.Ca tratament naturist ar fi urinal cate 1 pastila pe zi timp de 6 luni fara pauza.In fiecare seara spalata cu apa si bicarbonat. De doua ori pe saptamana sa bea cate 1 pahar cu apa amestecat cu o lingurita de bicarbonat de sodiu farmaceutic.
Sa bea 1.5 - 2 litri lichid pe zi si sa urineze din doua in doua ore. Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de bea118903
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de bea118903
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.