In cazul poliartritei reumatoide- tratament cu arava 20mg, dicloreum si ranitidina_ se recomanda a se lua gerovital h3 drajeuri?
multumesc
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (3)
Prospect
Compozitie
Drajeuri/Fiole a 5 ml continand: clorhidrat de procaina 100 mg; acid benzoic 6 mg; metabisulfit de potasiu 5 mg; fosfat de sodiu bibazic 0,5 mg.
Actiune terapeutica
Efectele complexe ale Gerovitalului H3 se datoreaza actiunii sale la nivelul sistemului nervos central si neurovegetativ cat si la nivel celular prin stimularea regenerarii tisulare si ameliorarea proceselor metabolice intervenind si in procesele de oxidoreducere celulara. Datorita efectului sau eutrofic mentine echilibrul proceselor corticale asigurand functionarea normala a sistemului nervos. Gerovital H3 are o actiune antiacetilcolinica, simpaticolitica, antihistaminica si antialergica, diminua excitabilitatea musculaturii striate exercitand si o actiune spasmolitica, antifibrilanta, vasodilatatoare, diuretica,lipotropa.
Indicatii
Tratamentul profilactic si curativ al fenomenelor de imbatranire. Tratamentul tulburarilor trofice, nevrite, nevralgii, arterioscleroza centrala si periferica, boala Parkinson, spondiloze, artroze, osteoporoza, neurodermite, eczeme, alopecie, psoriazis, sclerodermie, vitiligo. Gerovital H3 mai este indicat in spasme vasculare, angina pectorala, sechele de infarct miocardic si posthemiplegice, arterite, astm bronsic.
Mod de administrare
Tratamentul preventiv al fenomenelor de imbatranire: oral 2 drajeuri pe zi la 2-3 ore dupa mese timp de 12 zile. Tratamentul se reia dupa o pauza de o luna. Parenteral de 3 ori pe saptamana cate o fiola intramuscular timp de 4 saptamani. tratamentul se reia dupa o pauza de 1-2 luni.
Se recomanda tratament asociat: 4 serii de injectii (3injectii pe saptamana, in total 12 fiole) pauza 30 zile dupa care urmeaza 4 serii de drajeuri (2 pe zi timp de 12 zile). Dupa 24 zile pauza se poate incepe o noua serie de tratament.
Tratamentul curativ este in general de lunga durata: cate o fiola intramuscular de 3 ori pe saptamana (12 fiole pe luna). Dupa o pauza de 10 zile se reia tratamentul.
Se pot alterna seriile de injectii cu tratamentul oral: 6 serii de injectii (dupa schema se mai sus) cu 5 serii de drajeuri la interval de 10 zile intre ele. In arterite poate fi administrat intraarterial sau concomitent intraarterial si periarterial. In artroze se poate administra intraarticular si periarticular. In boala astmatica si spasmele vasculare se poate administra cate o fiola zilnic intravenos foarte lent, 2-3 serii de cate 12 injectii cu o pauza de 7 zile intre serii. In cazurile de fenomene avansate de imbatranire se recomanda numai tratamentul parenteral.
Contraindicatii
Sensibilitate la procaina (se va testa toleranta).
Reactii adverse
Nu are. In cazul persoanelor sensibile la procaina pot aparea: cefalee, tremuraturi, bradicardie, agitatie motorie si psihica, reactii alergice.
Precautii
Nu se va administra concomitent cu sulfamidele (inactivare), ezerina sau p***agmina.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzBuna ziua. As dori sa-mi spuneti si mie daca este eficient tratamentul cu gerovital H3 doar cu pastile fara injectii,si cate se pot lua pe zi.(pastile)
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAs dori sa stiu daca acest tratament cu drajeuri sau injectabil pt. ce varsta este recomandat. Toate aceste produse se gasesc in farmacie?
Multumesc.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde