Grau integral recomandat in regimul Oshawa contine Glutenul.
Am citit ca Glutenul este daunator organismului. Multe boli au fost puse si pe seama acesei proteine din cereale: cancer, acnee, astm, oboseala cronica, probleme de fertilitate, depresie, balonari, sindromul de colon iritabil, boli autoimune, inflamatorii si degenerative oshawa contine Gluden. Ce ma sfatuiti?
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (2)
Lumea s-.a hranit cu cereale mii de ani si a trait foarte sanatos. In lumea 3-a baza sunt cereale.
Acolo nu exista alergie la gluten. Glutenul a fpst pus de Dzeu in cereale si are rostul lui.
Alergia la gluten provine de la 2 factori:
a) grau manip**at genetic si stricat deja de decenii intregi
b) oameni cu ficatul si corpul din ce in ce mai toxifiate de la mediul inconjurator, medicamente, E-uri din alimente.
Ce sa iasa bun din toate acestea ? Nimic. Unii devin alergici la ceva natural.
Culmea este ca cei care au laergie la glutenul din grau nu au alergie la glutenul din grau spelta, o forma nemodificata si pastrata asa cum era pana acum 60 de ani. Cunoscu multi.
Asat e dovbada cea mai buna ca este graul manip**at de vina in cea mai mare parte.
Graul din ziua de azi este atat de denaturat incat ma mir ca se mai poate hrani cineva cu el, mai ales ca tot ce este bun din el se da la porci si la oameni ramane numai faina alba fara minerale si vitamine.
Graul si cereale similare au fost facute de Dzeu ca fiind hrana cea mai nobila pt. om. Miliarde s-au hranit cu cereale ca mancare de baza.
Numai un um naiv si nestiutor poate crede p***aile si propaganda imprastiata de concernele astea. Mancati grau nealterat adica grau spelta sau ovaz, orz, alea nu au fost modificate,
Nici porumbul de azi nu mai are multe in comun cu planta originala.
Concernele vor sa ne elimine, caci suntem prea multim de aceea toate aceste masuri anti-pop**atie, mancare genetica si aceste minciuni. Nu mai credeti tot ce scrie in ziare.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzDomnilor, nu ar strica putina informare suplimentara. Alessio Fasano a studiat problema glutenului şi cerealelor de 20 de ani încoace, este o autoritate recunoscuta. El afirma ca ORICE om este intolerant intr-un fel sau altul la cereale cu gluten.
Iata un exemplu de grau mai putin nociv:
alergic.wordpress.com/2010/06/13/cautarea-graului-einkorn-si-glicemia/
dar grau ca acela nu mai gasesti decat foarte greu. Si Spelta este daunator pt celiaci orice ai face.
Fondul real al problemei glutenului este acesta
alergic.wordpress.com/2010/11/26/cate-un-rand-despre-grau-dr-davis/
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde