Stafilococ hemolitic cg+ raspuns medic
Cresterea si dezvoltarea copiilor Intrebare postata de andi_1972 cu 12 ani in urmaAm doi baieti gemeni de 1,7 ani . i-am inscris la cresa , si a trebuit sa le fac analizele de rigoare printre care si exudat din gat . le-a gasit stafilococul hemolitic CG + . m-am dus la medicul pediatru cu analizele si mi-a spus sa nu intervin cu nici un fel de antibiotic . dar la cresa nu-mi primeste copii decat fara stafilococ in gat . ce sfaturi imi puteti da in acest sens ?
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (5)
Ar fi recomandată efectuarea unui tratament antibiotic (prescris de medic) după efectuarea unei antibiograme (analiză prin care se determină antibioticele care pot avea efect asupra speciei de Stafilococ decelată)
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzEsti medic si vrei sa te promovezi?
Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.
Inscrie-te aici!da mi s-a facut si o antibiograma . deci sa inteleg ca pot trece la aplicarea tratamentului medicamentos in pofida faptului ca medicul pediatru nu mi-a recomandat antibiotice, tinand cont, de varsta copiilor .el mi-a spus ca antibioticele la o varsta frageda ar putea da alergii sau alte probleme legate de imunitate , cea ce mi se pare destul de serios . alte modalitati de vindecare ar mai exista ?
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzDin cele descrise de d-vs (ţinând cont şi de recomandarea medicului pediatru, care a punctat foarte bine faptul că la vârste aşa mici nu ar trebui administrat tratament medicamentos) există două variante:
1. nu administraţi tratamentul şi nu îi daţi la creşă
2. îi daţi la creşă dar va trebui să efectuaţi acel tratament antibiotic.
Decizia vă aparţine
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzam inteles . va mai deranjez cu o intrebare . fara antibiotic nu se poate scapa de acel stafilococ ? si ce repercusiuni poate avea acest stafilococ asupra uniu organism de 1,7 ani netrata cu antibiotic ?
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzStalilococul este un germene care se întâlneşte în mod normal pe tegumentele şi mucoasele omului dar în anumite condiţiii precum scăderea imunitară a organismului, poate complica unele infecţii acute (ex: viroze) mai ales în cazul copiilor.
Într-adevăr tratamentul infecţiilor stafilococice cuprinde se poate realiza prin administrare de antibiotice sau prin efectuarea autovaccinului stafilococic
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde