Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Infectie urinara cu Klebsiella ?

Carcinom cu celule scuamoase
Intrebare postata de Bogdan cu un an in urma

Bună ziua ,mama mea are tumoare pe col uterin ,nefrostomie bilaterala, a intrat în stare septica acum o luna de la Infecție cu Klebsiella Pneumoniae, s-a tratat cu antibiotic Colestin .
Acuma la analize a ieșit aceasi bacterie doar ca nu are nici un simptome,dar rezistenta la absolut toate tipurile de antibiotic,zice dna Oncolog .Ce este de făcut?Mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie urinara cu Klebsiella ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum un an)

Buna ziua,

Situatia este complicata, puteti incepe cu consultarea unui oncolog sau a unui specialist in boli infectioase. Acestia vor putea oferi indrumari si recomandari specifice pentru cazul mamei dumneavoastra. In situatii de rezistenta la antibiotice, este important sa se identifice optiunile alternative de tratament.

In astfel de cazuri, medicul poate lua in considerare urmatoarele actiuni:

- Cultura si antibiograma: Este important sa se efectueze o cultura si o antibiograma pentru a determina exact tipul de bacterie si pentru a identifica antibioticele la care ar putea sa fie sensibila. Acest lucru poate ajuta la alegerea unui antibiotic adecvat pentru tratament.

- Consultare multidisciplinara: Situatii complexe, cum ar fi aceasta, necesita de obicei o abordare multidisciplinara. In acest caz, o echipa formata din oncologi, specialisti in boli infectioase si alti experti relevanti ar trebui sa lucreze impreuna pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.

- Terapie combinata sau alternativa: In unele cazuri, poate fi necesara utilizarea mai multor antibiotice in combinatie sau tratamente alternative precum terapia cu bacteriofagi sau imunoterapia pentru a controla infectia.

- Spitalizare si ingrijire medicala intensiva: In cazurile severe, in special cand exista sepsis sau complicatii asociate, poate fi necesara spitalizarea pentru ingrijire medicala intensiva si administrarea intravenoasa a antibioticelor.

Va recomandam sa faceti o programare la un medic infectionist: https://www.clickmed.ro/medic/boli-infectioase

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/infectii-urinare-frecventei-afla-cauzele-si-cum-le-poti-evita_15917
sfatulmedicului.ro/Infectii-urinare/de-ce-recidiveaza-infectiile-urinarei_16474

Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.