Pareri despre Dr. Pantazescu Adrian Nicolae raspuns medic
Cancer Intrebare postata de Mirea Bogdan cu 10 ani in urmaBuna ziua am si eu o intrebare si asi vrea daca se poate sa primesc cat mai multe pareri.
mama mea urmeaza sa fie operata de DL Dr Pantazescu Adrian Nicolae I.R.O. iasi ce parere aveti despre acest medic? Va multumesc.
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (3)
Buna ziua!
Parerea me este sa aveti incredere in medicul...
Nu are rost sa cautati "sfaturi" sau opinii, pentru ca fiecare caz trebuie sa fie tratata ca un caz individual si asa fel cazurile sint individuale.
De acest aspect rezultatul unei intervenții chirurgicale este unica. Bine inteles colegi efectua interventia chirurgicala cu mare experienta, putem vorbi despre interventii rutina.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAsa este,fiecare pacient e cu particularitatile lui.Nu stiu cum este acest doctor,dar maine dimineata ma duc la el cu cateva analize facute,mama soacra,sa vedem ce sfat ne da.Am inteles ca este foarte intelegator si atent cu pacientii.Nu stiu,nu am programare dar o sa vad daca pot sa abordez o discutie cu dansul.Sant din Piatra Neamt si plec dimineata ca sa fiu la 8 la cabinet.O sa scriu maine.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzIn doua cuvinte:mi-a salvat viata!
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde