Ficat gras raspuns medic
Boli pancreatice si de ficat Ficatul gras Intrebare postata de gg1967gg cu 12 ani in urmaCe tratament as putea urma pentru ficat gfas, ac***a in vedere ca colesterolul este 200, trigliceride in limite?
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (6)
Nu exista un tratament specific pentru steatoza hepatica ( ficat gras). Este recomandat sa tineti un regim sarac in grasimi. Puteti lua pentru o perioada hepatoprotectoare, desi acestea nu si-au demonstrat eficacitatea.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzEsti medic si vrei sa te promovezi?
Raspunde intrebarilor din grupul Boli pancreatice si de ficat.
Inscrie-te aici!Pentru colesterolul ridicat, sunt recomandate regimuri alimentare bogate in omega-3.
Va recomand sa cititi articolul //sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/topul-alimentelor-care-scad-colesterolul_10890
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzNu exista colesterol la aceasta valoare de 200.
Cititi cartile de medicina editate inaitne de 1995.
Valoarea maxima a colesterolului este de 280.
Poate ajunge la 50 de ani la 350.
In multe tari aceste valori au fost pastrate.
In Romania au fost scazute special pentru a se vinde pastile de colesterol pop**atiei.
Dar aceste medicamente provoaca CANCERUL.
Va spun toate acestea di proprie experinta.
Pt colesterol de 240 mi-a dat o doctorita pe nume Ina Ioana DAMIAN de la policlinica Drumul Taberei 34 pastile de colesterol pana m-a adus in pragul mortii.
Acum fac analize sa vad daca am cancer.
Asadar pentru numele lui Dumnezeu nu luati pastile de colesterol daca nu vreti sa muriti.
Referitor la ficatul gars este f simplu.
Regim exclusiv vegan si nu mai aveti nimic in 3 luni de zile.
Am avut si eu ficat gras.
In 3 luni nu am mai avut nimic.
Tine regim exclusiv vegetarian.
Ex: Diminata o felie de paine integrala cu fasole batuta sau lapte de orz cu musli.
Pranz: salata de cruditati.
Seara: salata de fructe.
Apa, un pahar la fiecare ora.
Este buna si cura cu apa adica dimineata pe stomacul gol beti un litru de apa curata, plata sau de izvor.
Fara cafea, alcool, tigari sucuri, lapte etc.
In 3 luni sunteti ca nou.
Tineti acest regim toata viata si nu mai auziti de doctor.
Asadar regim vegan, sport, apa multa si lasati consumul de medicamente care aduc profit medicilor si farmaciilor.
Multa sanatate!
MEDICAMENTELE PROVOACA CANCER!
Dovada: suntem tara cu cel mai mare consum de medicamente, vedeti cate farmacii sunt si totodata la noi am ajuns brusc pe primul loc in Europa sau chiar in lume la cancer.
Daca vreti sa traiti evitati medicamentele.
Medicii nu pun gura pe ele.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzIna Ioana DAMIAN...
Brrrrr..........
Asta e macelar nu medic......
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzIna Ioana DAMIAN!
Daca ajungi la mana ei doar Dumnezeu te mai salveaza!
Farmacia poate vindeca?
Este cea mai bună întrebare la care cu regret trebuie să spun că nu poate vindeca. Nu pot însă să las acest răspuns doar aşa simplu ci va trebui să explic.
În farmacie sunt câteva medicamente indispensabile care sunt necesare, dar foarte puţine: antibiotice, digitalină, morfină, insulină, etc. Numărul acestora nu depăşeşte 20. Restul şi sunt peste 20.000 de medicamente sunt inutile şi toate medicamentele sintetice pot să producă îmbolnăviri grave, chiar cancer sau deces. Nu există în toată farmacia nici un singur medicament care să vindece o afecţiune oricât de mică şi să nu producă efecte secundare, mult mai grave.
Deci răspunsul este clar – produsele farmaceutice nu pot vindeca nimic, dar pot îmbolnăvii. Atunci de ce se mai produc? Pentru că sunt aducătoare de profit. Industria farmaceutică a ajuns pe locul doi în lume în ceea ce priveşte profitul realizat. Prima este industria de armament. De asemenea tot pe locul doi este în producerea deceselor, tot după industria de armament.
Industria farmaceutică este o firmă comercială care nu este interesată să vindece ci să-şi vândă produsele. Aspirina produsă la început din coajă de salcie costa puţin dar era sigură şi nu îmbolnăvea de stomac. Acum se face sintetic cu vagoanele anual peste 8.000 de vagoane şi costa de 100 de ori mai mult decât materia primă+ manopera+ utilaj+cheltuieli de vânzare. Deci se câştigă la fiecare tabletă de 99 ori mai mult decât se investeşte. Că te poate îmbolnăvii şi au fost multe cazuri chiar mortale este altceva care de fapt nu interesează pe nimeni când se discută de beneficiile enorme care le aduce.
Medicul este cel care dă reţete, ori dacă dă reţete mai scumpe este şi el sponsorizat şi premiat. Dacă vă dă coajă de salcie, salcia nu-i dă premiu, dar vă calmează dvs durerea, fără efecte secundare.
Facultatea de medicină însă este sponsorizată de Industria farmaceutică şi medicul se poate limita doar la administrarea medicamentelor. Medicii din păcate nu cunosc plantele, pentru că nimeni nu este interesat să se cunoască cu toate că de sute de ani s-au folosit cu succes şi au vindecat mulţi oameni, dar nu au produs bani ca şi medicamentele. De asemenea se face un deserviciu industriei farmaceutice dacă se consumă plante.
Deci dacă medicul nu are decât medicamentele din farmacie la îndemână atunci este normal că nu poate vindeca. Medicamentele din farmacie ameliorează simptomele şi atât, ca să nu mai spun că produc şi alte afecţiuni grave, dar în nici un caz nu vindecă. Deci dacă medicul nu are cu ce să vindece nu poate vindeca. Uitaţi-vă la ieşirile din spital şi veţi vedea că scrie foarte clar: ameliorat, nu vindecat.
Producătorii de medicamente tratează simptomele bolilor pentru care plătiţi, fără să vindece vreodată.
Acum puteţi să răspundeţi şi dvs clar. Într-adevăr medicamentele din farmacie nu vindecă, deci farmacia nu are cum să vindece pentru că nu are cu ce. Dar din păcate nici medicii pentru că nici ei nu au alt arsenal decât cel din farmacie.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzaveti dreptate referitor la medicamente dar sant cazuri cand chiar trebuie luate. iau calmante pt dureri de coloana iau antidepresive , daca nu luam era vai de capul meu.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde