Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

De ce boala sufar? raspuns medic

Boli genitale feminine
Intrebare postata de boticul cu 13 ani in urma

De 4 ani ma confrunt cu usturimi si mancarimi vaginale.Am facut toate analizele posibile din domeniul ginecologic ,analiza urinei si din toate reiese ca nu am nimic.Pur si simplu nimeni nu stie ce am ,dar am luat toate tratamentele prescrise de medici ,dar fara rezultat.Prietenul meu cu care sunt de 4 ani a avut probleme cu oxiri,i s a dat un tratament si o crema pt ca avea mancarimi puternice.Nu stiu daca are relevanta dar in disperarea mea mi am dat cu crema lui recomandata pt problema lui si spre uimirea mea mi a ameliorat mancarimile si usturimile si de atunci m am gandit k poate este posibil sa am si eu acesti oxiuri si sa fi migrat in vagin si nimeni sa nu si dea seama ca asta este problema. va rog din suflet sa mi spuneti daca este posibil ca aceasta sa fie problema pt ca deja nu mai stiu ce sa mai fac si nici un dr nu ma ajuta si credeti ma k am fost la peste 10 medici si toti ridica din umeri k nu stiu ce am. va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce boala sufar?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Este foarte probabil ca şi d-vs să aveţi aceeaşi problemă ca şi prietenul d-vs (oxiuroză sau enterobioză)
Enterobioza este o boală cronică datorită autoinfectării sau a reinfectării cu ouă de oxiur luate de la membrii familiei sau din surse extrafamiliale. Ca nişte date generale vă pot spune că femela de oxiur depune ouăle în pliurile mucoasei anale dar ea poate migra şi depune ouăle şi în regiunea perianală unde produc un prurit anal şi perianal dezagreabil.În cazul unor infecţii masive, femelele de oxiur pot migra în zona vulvară, unde provoacă vulvo-vaginite pruriginoase sau pătrund în tractul urinar. Diagnosticul se bazează chiar pe evidenţierea parazitului în regiunea perianală sau în vagin. Transmiterea ouălor infectante se face direct de pe mâinile contaminate în urma gratajului regiunii anale sau prin manip**area lenjeriei de corp sau a aşternuturilor unei persoane infectate.Tratamentul simptomatic al acestei parazitoze constă în administrarea locală, în regiunea perianală a unui unguent care calmează pruritul şi teţine în acelaşi timp şi paraziţii şi ouăle. Îndepărtarea acestora se realizează prin spălarea zilnică a regiunii perianale cu apă caldă şi săpun. Tratamentul medicamentos se realizează cu derivaţi de Piperazină şi Mebendazol (tratament care trebuie prescris doar de un medic specialist)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli genitale feminine.

Inscrie-te aici!
boticul (acum 13 ani)

Va mutumesc mult pentru raspuns.Va mai deranjez cu o intrebare:cum se numeste testul pentru evidentierea oxiurilor?Presupun ca nu apar la analizile de secretie vaginala ,pentru ca pe acelea le am facut pe toate.Am intraznit sa revin cu aceasta intrebare deoarece nu stiu la ce medic sa ma adresez. Pana acum am fost la ginecolog,dermatolog si urolog dar niciunul nu mi a spus ca aceasta poate fi problema,desii la dermatolog am fost cu prietenul meu cu problema lui si i am spus de simptomele mele dar nu a facut conexiunea si nu ne a informat k aceasta boala se transmite

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de boticul
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de boticul
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina (acum 11 ani)

Poti face o Testare generală a organismului cu ajutorul aparatului ‘Oberon S 11 PRO’!Cea mai modernă metodă de testare computerizată a organismului, cu tehnologii performante, medici specialişti, rapid, accesibil pentru toate virstele.

Este o metodă nouă și unicală, unde medicul, timp de 1 oră, vă caracterizează starea funcțională a fiecărui sistem și organ în parte .

Metoda permite evaluarea diagnozei exacte:
1. A gastritei stomacale;
2. Mioma, chisturi, mastopatie;
3. Prostatita sau adenoma de prostata;
4. Dereglarea funcţiei glandei tiroide;
5. Disbacterioza;
6. Calculi in rinichi sau vezica biliară;
7. Dereglări endocrine.
8. Infecţii urogenitale şi multe altele;
9. Depistarea paraziţilor (lamblii, ascaride, tenii, demodex, stafilococ, toxocară, etc.);
10. Starea emoţională;
11. Deficite de vitamine, aminoacizi esentiali, minerale, enzime, hormoni;
12. Afecţiuni ale sistemelor (respirator, nervos, digestiv, endocrin, reproductiv, osos, etc.);
13. Scanarea glandelor si organelor cu secreţie internă;
14. Nivelul acizilor graşi;
15. Predispoziţii alergice, intoleranţa la alimente;
16. Poate sesiza factorii de risc de apariţie a unor maladii, depistarea timpurie a unor boli, etc.
Dacă aveţi intrebări, contactaţi-ne şi vom fi bucuroşi sa vă răspundem la toate intrebările apărute ! 078722777 ....060640974

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
boticul (acum 13 ani)

Va mutumesc mult pentru raspuns.Va mai deranjez cu o intrebare:cum se numeste testul pentru evidentierea oxiurilor?Presupun ca nu apar la analizile de secretie vaginala ,pentru ca pe acelea le am facut pe toate.Am intraznit sa revin cu aceasta intrebare deoarece nu stiu la ce medic sa ma adresez. Pana acum am fost la ginecolog,dermatolog si urolog dar niciunul nu mi a spus ca aceasta poate fi problema,desii la dermatolog am fost cu prietenul meu cu problema lui si i am spus de simptomele mele dar nu a facut conexiunea si nu ne a informat k aceasta boala se transmite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de boticul
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de boticul
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Cea mai eficientă metodă de depistare a ouălor de oxiuri este amprenta anală luată pe bandă adezivă, care poate detecta la un prim examen mai mult de jumătate de cazuri. După patru examinări se surprind majoritatea cazurilor. Pentru a exclude un diagnostic de oxiuroză (enterobioză) sunt necesare 7 examene efectuate la interval de 2 zile
Altă metodă de diagnosticare este examenul coproparazitologic care evidenţiază ouăle de oxiuri numai într-o proporţie de 10%-20% din cazuri

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.