Hamaeophilus parainfluenzae raspuns medic
Boli cu transmitere sexuala Intrebare postata de roxella cu 12 ani in urmaBuna ziua,
la inceputul lunii decembrie am fost la ginecolog iar la analize a fost descoperit ,,gardenerella". Am urmat un tratament cu cervugid timp in care am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, in urma acestora la cateva zile i-a aparut o scurgere fara alte simptome. la analize a fost identificat hemaeophilus parainfluenzae. intrebarea mea este: daca nu s-au intretinut relatii sexuale cu alti parteneri se poate sa faca aceasta infectie de la gardenerella?
el a mai avut in luna august sculament si s-a tratat....mentionez ca suntem impreuna de doua luni jumatate si avem o viata sexuala activa.
va multumesc
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (5)
Haemophilus parainfluenzae este un constituent al florei normale a tractului respirator uman şi numai incidental poate produce îmbolnăviri (dar nu la nivelul organelor genitale). Scurgerea pe care o descrieţi (prezentă la prietenul d-vs) este determinată cel mai probabil de o boală transmisibilă sexual (BTS)
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzEsti medic si vrei sa te promovezi?
Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.
Inscrie-te aici!Buna ziua,
Va multumesc din suflet pentru raspunsul rapid. Va mai deranjez cu o intrebare daca imi permiteti. Este posibil ca o boala, dupa ce a fost tratata, sa recidiveze cu simtome dupa mai trei luni?
Va multumesc
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzVă referiţi în mod particular recidiva unei boli cu transmitere sexuală sau la boli în general?
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzO boala co transmitere sexuala
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzExistă boli cu transmitere sexuală recurente precum uretritele gonicocice (în care recurenţa semnelor si simptomelor este frecventă după actul sexual), herpesul genital (când după manifestările şi infecţia iniţială, virusul devine latent in neuroni, de unde se va reactiva în perioadele în care organismul este imunodeprimat sau supus unor stresuri semnificative) sau sifilisul (care în cazul lipsei tratamentului, continuă să progreseze, trecând din stadiul de sifilis primar în stadiul de sifilis secundar (care prezintă un tablou clinic mult mai complex)
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde