Traheobronsita copil 3 ani raspuns medic
Afectiuni respiratorii la copii Intrebare postata de iepurrash cu 12 ani in urmaBuna ziua.baietelul meu in varsta de 3 ani ia de o luna si o saptamana antibiotice.intai am avut diagnostic de laringita.cefaclor...antitermice...etc
apoi cik si traheea e afectata....luam cedax....am luat
apoi avem traheobronsita....genta si ampi....toate fara un exudat...fara alte analize sau antibiograme
m-am scarbit de medici de familie care imi zic :nu imi mai deconteaza casa consultatiile...e a 5 pe luna asta...oare eu ador sa imi duc copilul de atatea ori la dr?ce sa ii mai fac?nu mai tuseste decat fffrar dar...inca tuseste
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (5)
Tusea reziduala poate sa se prelungeasca pana la 6 saptamani de la declansarea episodului infectios/inflamator. Daca considerati ca este encesar, puteti sa-i faceti dvs un exudat faringian, dk medicul nu i-a prescris aceasta investigatie. De asemenea, ati putea continua tratamentul cu simptomatice: antitusive, antitermice, antiinflamator, imunostimulatoare, dupa terminarea antibioticului.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzEsti medic si vrei sa te promovezi?
Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni respiratorii la copii.
Inscrie-te aici!Este adevarat ca tusea persista o perioada mai indelungata dupa aceste episoade de infectii respiratorii si trebuie sa-i administrati tratamentul simptomatic pentru a-l ajuta sa elimine secretiile.Pe de alta parte, aceasta perioada i-a scazut imunitatea si este posibil sa contacteze si alti factori patogeni.Ar fi bine, sa va ganditi si la un tratament pe baza de produse naturale de crestere a imunitatii, pentru a evita alte infectii si alte antibiotice.Obligatoriu trebuie sa-i dati probiotice pentru refacerea florei intestinale.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzmultumesc ptr raspunsuri.desi medicul nu i-a prescris i-am administrat probiotice pe toata durata tratamentului.dupa ultimul examen clinic nu i-a mai perscris nimic insa eu ii dau baraka,isuprinosine si echinaceea cu propolis si vit c.cred ca e tratam optim pentru a ii intari sist imunitar.asta pe langa ca nu il mai duc la gradi o perioada.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzBuna,
Incercati homeopatia, in primul rand sa gasiti un medic homeopat bun. Copii mei au avut multe probleme de sanatate si homeopatia ne-a ajutat mult. Homeopatia ajuta dar foarte important este medicul homeopat! Multa sanatate va doresc!
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzLa fel pot sa spun si eu despre homeopatie. M-a ajutat enorm si ii sunt cumva recunoscatoare pt ca in acest fel am putut renunta total la antibioticele prescrise generos de medici... In paralel cu tratamentul homeopatic am folosit produse apicole (laptisor de matca pur, propolis, miere etc.) foarte eficiente pt cresterea imunitatii copilului si puternic energizante asa cum e laptisorul de matca. Medicii de la camera de garda a spitalului Budimex au prescris baietelului meu de 2 ani si jumatate, pt o bronsiolita mai capoasa, Zinat= 7mg la 12 ore, Eurespal=7mg la 8 ore si Ventolin pt aerosoli. Dupa 5 zile de tratament, progresul era minuscul, iar copilul era foarte slabit fizic de la pacatosul de Eurespal care provoaca frecvent diaree. Am schimbat acest tratament cu ceea ce am scris mai sus si copilul si-a revenit intr-un timp scurt.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde