As dori un sfat
Afectiuni respiratorii la copii Anafilaxie Intrebare postata de pedros76 cu 12 ani in urmaCe diferenta exista [inafara de pret] intre SINGULAIRE 4 MG si MONTELUKAST ACTAVIS 4MG ?
Doresc sa raportez intrebarea pentru:
Raspunsuri (5)
vedeti si dvs.
apoi vorbim despre astmul bronsic daca vreti ,fara chimicale,stiu cauza.
Contraindicatii: Nu luati Singulair daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra sunteti alergici la oricare dintre componentele sale.
Reactii adverse: La fel ca alte medicamente, Singulair poate avea reactii adverse.
Cele mai frecvente reactii adverse raportate in studii au fost dureri abdominale, dureri de cap, sete, diaree, hiperkinezie, astm bronsic, cruste si mancarimi ale pielii si eruptii pe piele. Acestea au fost in general de intensitate mica si au aparut la fel de frecvent la pacientii tratati cu Singulair ca si la cei tratati cu placebo (un comprimat care nu contine medicament).
In plus, au fost raportate urmatoarele: reactii alergice inclusiv edemul fetei, buzelor, limbii si/sau gatului, ce pot determina dificultate in respiratie sau deglutitie, urticarie, eruptie pe piele si prurit (mancarime); tulburari ale viselor si halucinatii, somnolenta, iritabilitate, agitatie cu comportament agresiv, oboseala, neliniste, insomnie, parestezii/amorteala si foarte rar convulsii; uscaciunea gurii, greata, varsaturi, dispepsie, diaree, hepatita; stare de rau, dureri articulare, dureri musculare, crampe musculare; tendinta crescuta la sangerare, echimoze; palpitatii si edeme.
Spuneti medicului dumneavoastra daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra prezinta orice simptom neobisnuit, sau daca orice simptom cunoscut persista sau se agraveaza.
MONTELUKAST ACTAVIS 4MG-este un medicament nou,trebuie testat pe cobai numiti pacienti
cititi
"Următoarele reacţii adverse au fost raportate în cursul utilizării de după punerea pe piaţă a medicamentului:
Tulburări hematologice şi limfatice
Predispoziţie crescută la sângerare
Tulburări ale sistemului imunitar
Reacţii de hipersensibilitate incluzând anafilaxie, infiltrat eozinofilic hepatic
Tulburări psihice
Vise anormale incluzând coşmaruri, halucinaţii, insomnie, iritabilitate, anxietate, nelinişte, agitaţie incluzând comportament agresiv, tremor, depresie, ideaţie suicidară şi comportament suicidar (suicid) în cazuri foarte rare.
Tulburări ale sistemului nervos
Ameţeli, somnolenţă, parestezie/hipoestezie, convulsii
Tulburări cardiace
Palpitaţii
Tulburări respiratorii, toracice şi mediastinale
Epistaxis
Tulburări gastro-intestinale
Diaree, xerostomie, dispepsie, greaţă, vărsături
Tulburări hepatobiliare
Valori crescute ale transaminazelor serice (ALT, AST), hepatită colestatică"
ce parere aveti????
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuznici o diferenta,ambele sunt criminale! Asta este parerea mea si nu numai.Suntem cobaii concernelor de medicamente.Eu le-as da lor sa inghita,dar din cunostintele mele medicii nu prea inghit medicamente.De ce oare????????????????
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAcest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici
Teoretic nici o diferenta, au aceeasi substanta activa, difera excipientii. Montelukast este recent introdus pe piata romaneasca la un pret mult mai mic fata de Singulair.
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzBuna
Am avut si noi singulaire si s-a ingrasat 10 kg in doua luni de la el, iar tusea tot n-a trecut. I-am dat 1/2 an. Am mers apoi pe Homeopatie unde rezultatele au fost mult mai bune.
Incercati homeopatia, in primul rand sa gasiti un medic homeopat bun. Homeopatia ajuta dar foarte important este medicul homeopat! Multa sanatate va doresc!
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam Abuzbuna am un baietel de un an si trei luni si are un harait pe piept,si am fost cu el la medic la pediatru si mia dat montelukast,ventolin,flixoden,fluimucil,khetof ia trecu si acum iar haraie ce as puta sa fac sa ma duc la un specialist ,mie frica sa nu faca asm va multumesc ast.ras
Doresc sa raportez raspunsul pentru:
Spam AbuzAdreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie,
ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.
Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare,
informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.
SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.
Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.
Logheaza-te sau
Inregistreaza-te
pentru a putea comunica cu pacientii si medicii din cadrul comunitatii.
Adreseaza o intrebare!
Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!
Raspunde