Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbu...

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbul, Turcia
Din respect pentru viata

Prezentare Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbul, Turcia

Vezi toata descrierea

Dorim sa va facem cunostinta cu consultantul dumneavoastra exclusiv pentru sanatate, un centru de sanatate unde veti fi tratat ca un membru al familiei: CLINICA ANADOLU.

Odata ajunsi la Clinica Anadolu va veti simti ca acasa. Acest centru medical nu este doar un spital unde sunt efectuate tratamente de catre profesionisti si medici consacrati, este de asemenea un complex de sanatate ce include toate serviciile de sanatate esentiale necesare de-a lungul vietii, toate la un loc, de la serviciile de spital la serviciile unui centru ce iti ofera o viata sanatoasa si reabilitare, de la serviciile unui sanatoriu la serviciile unui azil.

Scopul nostru este de a fi cel mai bun centru de tratament din Euro-Asia, cu standarde de invidiat prin combinarea cercetarii, educatiei si ingrijirii la calitate superioara.

Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia este un centru medical cu programe de excelenta in:

  • Oncologie
  • Cardiologie
  • Stiinte neurologice
  • Ginecologie
  • Fertilizare In Vitro
  • Ortopedie
  • Chirurgie plastica si reconstructiva
  • Programele de control al sanatatii (Check-Up) reprezinta unul dintre avantajele de la Anadolu Medical Center care il fac sa fie un centru de referinta in regiune.

Colaborarea cu Johns Hopkins Medicine

Colaborarea pe baza unui parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, care se afla de foarte multi ani in fruntea topului “Honor Roll” al spitalelor americane din cadrul Raportului US News & World, face ca Centrul Medical Anadolu sa ofere servicii de cea mai buna calitate in domeniul sanatatii.

Pe langa acestea, serviciile si facilitatile de clasa mondiala existente, permit Centrului Medical Anadolu sa contacteze specialistii de la Johns Hopkins pentru a doua opinie medicala si sa realizeze cu acestia teleconferinte.

Alaturi de acest parteneriat strategic, instruirea personalului este una dintre cele mai mari prioritati. Astfel, la Clinica Anadolu conlucreaza medici certificati de consiliul Statelor Unite ale Americii si academicieni de prim rang din Turcia in domeniul sanatatii. In plus, asistentele medicale care vorbesc mai multe limbi straine si restul personalului, isi dezvolta constant abilitatile prin instruiri la facultatea Johns Hopkins.

CyberKnife

Este o tehnică disponibilă în foarte puţine centre din Europa, iar în Turcia în exclusivitate la Anadolu Medical Center. CyberKnife este cea mai avansată formă de radiochirugie, prin care tumora este distrusă cu o minimă expunere la radiaţie a ţesutului normal din jurul său. Sistemul de chirurgie robotizată CyberKnife este primul şi unicul sistem de radiochirurgie realizat pentru tratarea cu o acurateţe submilimetrică a tumorilor aflate oriunde în organism. Sistemul CyberKnife oferă o opţiune adiţională pentru mulţi pacienţi diagnosticaţi anterior cu tumori inoperabile sau complexe din punct de vedere chirurgical.

Avantajele sistemului CyberKnife sunt:

sunt tratate tumori aflate în orice parte a corpului;
urmăreşte continuu şi detectează tumorile şi mişcările pacientului de-a lungul tratamentului;
realizează tratamente de acurateţe submilimetrică, minimalizând prejudiciile aduse ţesutului sănătos dimprejur;
prezintă o opţiune pentru tumorile inoperabile sau complexe din punct de vedere chirurgical;
deţine un design în care factorul central este pacientul ceea ce face ca aceasta să aibă o experienţă de tratament relaxată;
permite o flexibilitate superioară în planificarea tratamentului;
completează programele existente de terapie cu radiaţii, IMRT sau IGRT.

PET/CT

Acest echipament combină două tipuri de scanare: PET (Positron Emission Tomography) - folosită pentru obţinerea de date funcţionale legate de metabolism şi funcţii celulare şi CT (Computed Tomography) - folosită pentru obţinerea de date morfologice legate de localizarea şi raporturile anatomice ale substraturilor patologice evaluate. Scanarea de tip PET/CT este folosită pentru diagnosticarea, localizarea precoce, stadializarea şi evaluarea eficienţei conduitei terapeutice în afecţiunile oncologice, dar are aplicabilitate pe scară largă şi în evaluarea patologiei cardiace în special ischemice şi neurologice, de tipul Alzheimer, Parkinson şi epilepsie.

În multe afecţiuni, şi în special în cazul cancerului, investigaţia PET/CT poate detecta schimbări morfologice cu 6 până la 12 luni înainte ca acestea să poată fi detectate la nivel anatomic prin investigaţii tradiţionale (RMN sau Computer Tomograf). Literatura ştiinţifică arată că investigaţia PET/CT poate duce la schimbări semnificative în schema de tratament în circa 40% din cazuri.

Investigaţiile PET/CT sunt simplu de executat, neinvazive, complet nedureroase şi rapide, oferind informaţii esenţiale despre starea de sănătate a pacienţilor, ce permit medicilor să detecteze şi diagnosticheze bolile în fază incipientă, şi să identifice tratamentul adecvat.

Tratament cu radioterapie cu consistenţă regulată (IMRT)

Tratamentul cu radioterapie cu consistenţă regulată constă în dozarea intensităţii fasciculului de radiaţii, pe tumori maligne. Ineditul constă în dozarea diferită a radiaţiei pe tumoră sau în interiorul tumorii faţă de dozarea pe zonele adiacente tumorii.

Cu precizie 3D se controlează intensitatea radiaţiilor în volume mici, transmiţându-se doze concentrate în zona tumorii astfel încat să nu fie afectate ţesuturile sănătoase din jur. Radiaţiile pătrund în corp din unghiuri diferite cu scopul de a maximiza dozajul lor asupra tumorii. Minimizându-se afectarea zonei adiacente tumorii, efectele secundare ale iradierii sunt puţine, iar toxicitatea tratamentului este redusă. De exemplu, atunci când terapia conventională prin iradiere este utilizată pentru a trata cancerul pulmonar sau cancerul la sân, radiaţiile pot afecta arterele inimii. În unele cazuri, acest lucru poate provoca îngrosarea acestor artere de-a lungul timpului, limitând fluxul de sânge. Acest lucru poate fi o problemă, în funcţie de fluxul sanguin în arterele inimii si de starea de sănătate a pacientului în general.

IMRT, de asemenea, îmbunătăţeşte capacitatea de a se controla volumul de tratament pentru formele concave tumorii, de exemplu, în cazul în care tumora este înfăşurata în jurul unei structuri vulnerabile, cum ar fi măduva spinării sau a unui organ major sau vas de sânge. Controlate de un computer X-Ray acceleratorii liniari distribuie doze de radiaţii precise pentru tumorile maligne sau zone specifice în interiorul tumorii.

Cea mai importantă componentă pentru succesul tratamentului în IMRT este planificarea tratamentului de către o echipă de experţi recunoscuţi şi care organizează training-uri internaţionale şi seminarii cu privire la aplicaţiile IMRT. Anadolu Medical Center este unul dintre puţinele spitale din lume care aplică această tehnologie de ultimă generaţie.

 

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbu...

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Strada Timisana nr.34, bloc BRD etaj 4

Tel: 0241543920

E-mail:

Web: http://www.anadolu-medical-center.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!