Fulgi de ciocolata
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ou
- 60 g faina
- 50 g migdale maruntite
- 10 ml lapte
- 1 lingura de indulcitor lichid (diluat in apa)
- 1 lingura de cacao neindulcit
- sare
Mod de preparare:
- Se amesteca laptele cu galbenusul de ou, migdalele, faina, cacao si indulcitorul.
- Se bate bine albusul de ou pana se intareste, apoi se adauga un praf de sare.
- Se unge tava cu unt si se toarna toata compozitia.
- Se coace la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade Celsius.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 10 instrumente din bucatarie care ajuta la pierderea in greutate
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
- Lectii despre perseverenta si consecventa in tratamentul infectiei fungice a unghiilor
- Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Alimentatia copilului
- Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare