Mere coapte
Actualizat la data de: 20 Octombrie 2014
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 223
Proteine: 1,8 g
Glucide:57,1
Grasimi si Colesterol: 0
Ingrediente:
Mod de preparare:
- Se spala marul, se scobeste de samburi fara a se taia.
- In mijloc se pun stafidele, zaharul si nuca.
- Se stropesc cu apa. Se pun cateva linguri de apa si in vasul in care se vor coace merele.
- Se coc la foc iute, aproximativ 45 de minute pana se inmoaie si se rumenesc.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Gustari cu cel mult 100 de calorii
- Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri
- 4 retete de desert sanatoase si apetisante
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
- Detoxifiere naturala de primavara
- Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii
- Gustari pentru copii: 10 sfaturi sanatoase
- Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate
- 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare