Fulgi de ciocolata
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ou
- 60 g faina
- 50 g migdale maruntite
- 10 ml lapte
- 1 lingura de indulcitor lichid (diluat in apa)
- 1 lingura de cacao neindulcit
- sare
Mod de preparare:
- Se amesteca laptele cu galbenusul de ou, migdalele, faina, cacao si indulcitorul.
- Se bate bine albusul de ou pana se intareste, apoi se adauga un praf de sare.
- Se unge tava cu unt si se toarna toata compozitia.
- Se coace la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade Celsius.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 10 instrumente din bucatarie care ajuta la pierderea in greutate
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
- 4 retete de desert sanatoase si apetisante
- Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna
- Alimentatia copilului
- Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare