Fasole verde cu carnati
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 de fasole verde
- 2 carnati
- 6 cepe verzi
- 1 salata verde
- sucul de la o jumatat de lamaie
- sare
- piper
- 5 g unt
Mod de preparare:
- Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
- Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
- Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
- Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
- Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
- Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
- Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta de vara a persoanelor cu diabet
- Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer
- Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala
- Ce ar trebui sa contina o masa sanatoasa
- Alimentele procesate la copii – pericol in farfurie
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
- Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
Tipuri de diete si regimuri alimentare