Combate diareea si reechilibreaza intestinul
Lenodiar
Diareea este o problema foarte comuna care afecteaza atat adultii, cat si copiii, producand disconfort si durere. Fiind caracterizata de evacuari frecvente (mai mult de trei pe zi), diareea prezinta riscul de deshidratare, pierderea de vitamine si minerale si un dezechilibru al florei bacteriene intestinale, motiv pentru care trebuie intervenit cu tratamentul corespunzator cat mai repede posibil.
Formele cele mai comune sunt cele acute, care, de obicei, dureaza intre 5 si 7 zile si au o origine preponderent virala sau bacteriana. Alte cauze frecvente sunt alimentatia incorecta, stresul, calatoriile, sindroamele gripale sau consumul anumitor medicamente. Indiferent de cauza, la baza diareei se afla o stare de iritatie si de inflamatie a mucoasei intestinale, care determina deteriorarea celulelor si pierderea considerabila de lichide.
Din acest motiv Aboca a dezvoltat Lenodiar, un produs 100% natural care reduce evacuarile diareice si normalizeaza consistenta materiilor fecale, favorizand o echilibrare rapida a functiilor intestinale.
Lenodiar actioneaza datorita complexului molecular vegetal Actitan, care combate inflamatia mucoasei intestinale printr-o actiune protectoare, care limiteaza contactul cu microorganismele si agentii iritanti, completata de o actiune antioxidanta, care combate iritatia mucoasei.
Datorita sinergiei actiunilor sale, produsul este eficient in tratamentul tuturor tipurilor de diaree, respectand fiziologia intestinului si echilibrul florei bacteriene, fara a provoca constipatie.
Lenodiar este disponibil in doua formule diferite: plicuri cu granule pentru copii incepand de la varsta de 1 an si capsule pentru adulti si tineri incepand cu varsta de 12 ani.
Lenodiar este un dispozitiv medical 100% natural, fara gluten, disponibil in farmacii.
Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.
Articole recomandate
- Diareea
- Diareea cronica
- Ce sa mancati cand suferiti de diaree
- Alimente care pot provoca diaree sau indigestie
- Diaree – semne si alimentatie corespunzatoare
- Ce afectiuni poate ascunde diareea persistenta?
- Importanta administrarii probioticelor in perioada tratamentului cu antibiotic
- Psoriazis, lupus eritematos, lichen plan, pitiriazis rozat - afectiuni cu le ...
- Bananele: surse naturale de slabit